Hedvig
7 °C
23 °C

Tóth Balázs

balage

újságíró Tech-Tudomány

Letöltési sebesség150 Mbps

Feltöltési sebesség50 Mbps

CPU2 GHz

Kamera42 MP

Robotagyat tettek a Huawei Mate 10-be Robotagyat tettek a Huawei Mate 10-be

Ez a mobil felismeri az állatokat és az ételeket, mert mesterséges intelligencia hajtja a kameráját. Ettől lesz tartósabb az óriási aksija is.

tegnap, 17:26

Vegyesfelvágott Kínából, ez a Doogee Mix Vegyesfelvágott Kínából, ez a Doogee Mix

Az óriási kijelzőjén lomhán pörög a menü, és tudunk érintéssel csillagokat szórni, csak nem akarunk.

október 14. 09:19

Pénzt kértek az oltásért az első római tűzoltók Pénzt kértek az oltásért az első római tűzoltók

Az ingatlanspekuláns Crassus magánbiznisze volt a tűzoltás, ötszáz fős brigáddal dolgozott.

október 14. 07:14

Tudósok összefüggést találtak a kereskedők tesztoszteronszintje és a piacok instabilitása között - írja az UPI . Egy kontrollált kísérletben 140 férfi kapott vagy tesztoszterontartalmú gélt, vagy valamilyen placebót, és utána megkérték őket, hogy tőzsdézzenek. Bár a kereskedés csak szimulált környezetben zajlott, a teljesítményüket valódi pénzzel jutalmazták. 

A Management Science szaklapban publikált cikk szerint a placebót kapó férfiak teljesen hagyományos módon kereskedtek, alacsony áron vették, és drágábban adták el a részvényeket. Ezzel szemben a tesztoszteron által hajtott kísérleti alanyok agresszív taktikát folytatta, drágán vásároltak, hogy még drágábban adhassanak el.

Beleépítették az asszisztenst az új Pixel Buds fülesbe, adhatunk neki parancsokat, mintha egy képzelt barátunkkal beszélgetnénk az utcán, és akár különféle nyelveken is szólhatunk hozzá, ez pedig lefordítja.

Teljesen új autofókusz mechanizmus van a Pixel 2 kamerájában, és egy lencsével is meg tudja oldani a mélységélesség szimulálását, némi gépi tanulás bevetésével. Elképesztően kíváncsiak vagyunk rá, hogyan működik.