Ferenc, Olívia
-2 °C
4 °C

Tóth Gergely

újságíró Politika

Meccsek száma23

Győzelem21

KO/TKO5

Submission7

A magyar kormány a Mátrixon keresztül kacsintott össze az amerikai szélsőjobbal A magyar kormány a Mátrixon keresztül kacsintott össze az amerikai szélsőjobbal

Különös egybeesésre bukkantunk: Kovács Zoltán kormányszóvivő az Alt-Right mozgalom kedvelt hasonlatával üdvözölte Trump megválasztását.

november 24. 20:31

Történelmet írt az ír hipszterharcos Történelmet írt az ír hipszterharcos

Conor McGregor oktatófilmbe illő bunyóval már a második súlycsoportjában szerzett bajnoki címet. Az MMA óriási robbanással tért vissza New Yorkba.

november 13. 08:30

Trump változtatott a változást vezénylő csapat élén

Egy Chris Christie köréhez kapcsolódó korrupciós ügy miatt Mike Pence lett a főnök.

november 11. 21:50

Fogalmam sincs, mit akar eladni ez a lengyel reklám, de én megvettem! 

Apró adalék, hogy 2016-ban már több mint nyolcszázezer lengyel él Nagy-Britanniában.

A Teddy mackóba csomagolt halotti urna.

De tényleg, a leírás alapján a szőrös kis játékmaci hátán zippzárral nyitható üreget alakítottak ki a hamvakat tartalmazó urna „könnyebb elhelyezése érdekében”, a plüssmacihoz pedig jár egy grátisz plüss szív, amiben emléktárgyakat lehet őrizgetni.

letöltés

Egészen elképesztő, miközben folyik Aleppó és Moszul ostroma, a megválasztott amerikai elnök a fejét vakarja, hogy mit is kezdjen mandátumával, a nyugati médiát egy kérdés tartja igazán izgalomban: 

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök tényleg Fidel Castro balkézről született gyereke?

A lavinát Trudeau kínos pátosszal megírt gyászközleménye indította el, mely után előkerültek a néhai diktátor fiatalkori képei, és a két politikus közti hasonlóság lehengerelte az Internetet (vonatkoztassanak el az arcszőrzettől):

kep
Fotó: Getty Images Hungary

A Vice össze is szedte azokat a gyanús jeleket, melyek az apa-fiú viszonyra utalnak. A hasonlóságon kívül két fő érv jöhet még szóba:

  1. Justin szülei igen hektikus házasságban éltek, anyját igen sok híres és kevésbé híres férfival hozták kapcsolatba (a házasság is a Stones-os Ronnie Wooddal való állítólagos viszonya miatt ért véget).
  2. A szintén miniszterelnök papa sokszor utazott feleségével Kubába, ahol több, gyanúsan meghitt hangulatú közös kép készült Margaretről és Fidelről.

És most jön a csakhogy: csakhogy Justin Trudeau 1971. december 25-én született, sok-sok évvel szülei első kubai útja előtt.