Jusztina
8 °C
19 °C

Tóth Gergely

újságíró Politika

Meccsek száma23

Győzelem21

KO/TKO5

Submission7

Tényleg Putyinék semmisítették meg 78 ezer szír ételét és gyógyszerét Tényleg Putyinék semmisítették meg 78 ezer szír ételét és gyógyszerét

Az oroszok megpróbálták a szír ellenzékre, majd az amerikaiakra kenni a konvoj elleni brutális támadást. A fegyverszünet bedőlt, újabb negyedek dőltek romba Aleppóban.

szeptember 23. 20:32

Trükkös módon derült ki, hány orosz katona harcol Szíriában Trükkös módon derült ki, hány orosz katona harcol Szíriában

Megjelent a vasárnapi parlamenti választáson több ezer, Szíriából leadott szavazat.

szeptember 23. 11:11

Tényleg kipusztul majd a menekültek miatt az Alföld? Tényleg kipusztul majd a menekültek miatt az Alföld?

Jön az iszlám megszállás és az újabb Trianon? Indul a kvótanépszavazás hazugságvizsgálója, október 2-ig sorra vesszük a kampányban elhangzó állításokat.

szeptember 20. 13:23

kkkkkk.png
Fotó: Nyitrai Zsolt

Megvédjük az országot!

- vette fel a küzdőtartást Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő és az önmagát harcművésznek tartó Simicskó István honvéledemi miniszter. De tényleg, ennek mi az üzenete? Komolyan le akarnak ütni néhány határon átiszkoló menekültet?

Nyilván nem. De emberkedésükről eszembe jutnak azok a tacskók, akik 2-3 hónap küzdősport után óriási bunyósnak érzik magukat, és az utcán a legkisebb konfliktusra is azonnal felállnak, rosszabb esetben elkezdenek árnyékbokszolni. Mert persze fogalmuk sincs az utcai harc első számú szabályáról:

Csak akkor emeld fel a kezed, ha kész vagy vele ütni!

És iszonyatosan meglepődnek, amikor valaki leoszt nekik egy akkora csicskalángost, hogy otthon fél óráig keresik a kilincset.

Hillary Clintonnak kínosan elkommunikált tüdőgyulladása után pár nappal nyilván egy erőt sugárzó, magabiztos visszatérést írt fel a spin doctor. És valóban, az észak-karolinai Greensboróban tartott fóruma tényleg tele volt harsánysággal, intenzív integetéssel és lendületes gesztusokkal. Kampánystábja ezen kívül azt a poént is bevetette, hogy az elnökjelölt James Brown slágerére, az I Feel Good-ra (Jól vagyok, ugye tetszik érteni?) vonult fel a színpadra, hogy így üzenjen a fizikai alkalmasságában kétkedőknek.

Ez a poén azonban csak addig működött, amíg valamelyik újságírónak eszében nem jutott az a baljós párhuzam, hogy

James Brown tüdőgyulladásban halt meg. 

A 17 éves bőcsi fiú ugyanis a lemászástól is megijedt, hangos kiáltásaira pedig egy arra sétáló kihívta a rendőröket, akik segítettek neki az előtte álló kihívás leküzdésében. A mentőakcióról videó is készült:

(police.hu)