Beatrix, Erna
16 °C
31 °C

Tóth Gergely

újságíró Politika

Meccsek száma23

Győzelem21

KO/TKO5

Submission7

A románok a magyarok ellen feltették a fél országot A románok a magyarok ellen feltették a fél országot

Száz éve indítottak támadást Erdély ellen. Az első világháborús debütálás katasztrofálisra sikerült, de a félmilliós áldozat a végén megérte. Az antantnak meg pláne.

augusztus 27. 00:56

Fantasztikus rekordot állított be a japán birkózófenomén Fantasztikus rekordot állított be a japán birkózófenomén

Kaori Icho elképesztő döntőt vívott. Mától ő minden idők legeredményesebb birkózója.

augusztus 18. 01:33

Az olimpiai boksz halott Az olimpiai boksz halott

Nagyon keményen küldte el a szövetséget az ír világbajnok, akinek elcsalták a meccsét a bírók. Már az olimpia előtt is pofátlan csalásokra figyelmeztettek.

augusztus 16. 19:38

Megjelent Donald Trump első hivatalos elnökjelölti reklámja, ami egy profi, izgalmakat nélkülöző stílusgyakorlat a "sötétségből a fénybe"-sémára felhúzva (félre ne értsék, az izgalommentesség Trump kampányának állását tekintve abszolút erény). Kerek egy másodpercig még egy fekete családot is lehet látni!

És tudom, hogy kimeríti a káka és a csomó esetét, de elég vicces, hogy az "Újra biztonságossá tesszük Amerikát!" szlogen alá egy rég elavult hadviselési forma rég visszavonult eszközét sikerült bevágni: a Honolulu előtt múzeumhajóként horgonyozó Missouri csatahajót, ami már semmilyen ellenségtől nem fogja megvédeni az Egyesült Államokat. Ráadásul az Iowa-osztályba tartozó csatahajók már megépítésük idején is idejétmúltnak számítottak, hiszen a II. világháborúban a tengeri hadviselés főszereplői már a repülőgép-hordozók voltak, a nagy csatahajók utoljára a Leyte-öbölben süthették el nehézágyúikat más nagy csatahajókra. 

Török lapok szerint a kurd PKK egy robbanószerekkel megtömött autót küldött be egy szintén kurdok által tartott lagzi közepébe Van városában. A szerdai merényletben legalább hárman meghaltak.

A Guardian szellőztette meg a kedd hajnali esetet, ami után szigorú biztonsági ajánlásokat fogalmaztak meg a csapatnál.