Magdolna
19 °C
34 °C

Tóth Gergely

újságíró Politika

Meccsek száma23

Győzelem21

KO/TKO5

Submission7

Meghalt Helmut Kohl Meghalt Helmut Kohl

A volt német kancellárnak köszönheti Németország az egységet, Európa pedig az eurót. Életét családi tragédiák árnyékolták be, és legjobb tanítványa, Angela Merkel szúrta őt hátba. 87 éves volt.

június 16. 17:33

Megvédeni az embert a polgárháború iszonyatától Megvédeni az embert a polgárháború iszonyatától

Volt olyan kor, amikor az állam menekült a vallástól, és le bírt mondani arról, hogy eldöntse, mi a jó. A szabadság azonban visszavágott.

február 4. 20:20

48 másodpercig tartott a nagy visszatérés, kiütötték Rouseyt 48 másodpercig tartott a nagy visszatérés, kiütötték Rouseyt

Amanada Nunes kiütötte, aztán azt javasolta neki, hogy vonuljon inkább vissza.

2016. december 31. 08:17

A videó már 10 éve fent van a YouTube-on, de hátma bír igazi szomorú aktualitással:

(innen)

Azért, mert bajszos. 

Nem viccelek, pontosabban a Washington Postnak nyilatkozó bennfentesek nem viccelnek. Ők ugyanis egytől-egyig megerősítették, hogy John Bolton egykori ENSZ-nagykövet azért esett ki a külügyminiszter-jelöltek piksziséből, mert a leendő amerikai elnök nem tűri meg azokat az embereket a közvetlen környezetében, akiknek szakálluk vagy bajszuk van. A Post cikke egyébként arról szól, milyen nagy hangsúlyt helyez a showbizniszben edződött Trump kabinetjének kiválasztásánál a jó megjelenésre; beosztottjainak határozottnak, vezetői készségeket sugárzónak kell lennie, és a mikrofon előtt sem fagyhatnak le úgy, mint Tállai András.

A rendőrség írja, hogy "az időjárási körülmények miatt" csúszóssá vált az útburkolat az M3-as autópálya Pest megyei szakaszán a 48-as és az 50-es kilométerszelvények közötti szakaszon, mindkét irányban; a Budapest felé vezető pályatesten egy autó árokba is csúszott, de senki nem sérült meg.