Alfréd
5 °C
13 °C

Varga Attila

sixx

újságíró Kult

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

A Kojot eddig az év meglepetésfilmje A Kojot eddig az év meglepetésfilmje

A negyedórás kezdőjelenet olyan tömény, zsigeri, valós, tapintható erőszakot mutat be, amilyen magyar filmben eddig én még nem láttam. Ez nem a nagymama magyar filmje.

tegnap, 18:11

Csinálja, amit eddig, csak szabadabban! Csinálja, amit eddig, csak szabadabban!

Kálmán Olga március közepétől látható új munkahelyén, a Hír TV-n. A váltás okairól, az ATV-ben eltöltött 14 évről beszélgettünk vele, és kiderült az is, mit mondott neki Simicska az átigazolás előtt.

tegnap, 07:10

Donald Trump a frászt hozza rám Donald Trump a frászt hozza rám

John Oliver nem akar állandóan az elnökkel foglalkozni, de nem menekülhet előle. Az egyik legjobb, hetente jelentkező politikai szatíra műsorvezetőjével New Yorkban interjúztunk.

február 21. 20:10

1.png

Akinek van macskája, pontosan tudja, milyen jól el lehet úgy szórakozni, hogy az ember csak ül és mozizik. Egy macska is elképesztően mókás tud lenni, kettő meg pláne. Jó, a felnőtt macskák alapvetően gyökerek, egymással különösen, de amikor kicsik, akkor iszonyú viccesek és idétlenek. Namármost, ha valaki tényleg csak nézelődni akar, és az alomból szart lapátolni nem, akkor tegye el könyvjelzőbe ezt az oldalt, és meg van oldva a szórakozása jó ideig.

 

Az izlandi honlapon egy bekamerázott babaházat követhetünk nyomon, ahol kiscicák élik mindennapjaikat. A műsor neve elég szörnyű, Keeping Up With The Kattarshians, de ha ezen túltesszük magunkat, jöhet a cukiság-overload.  A műsort a helyi cicamentők és állatorvosok közösen gründolták, a cicákat örökbe lehet fogadni. 

Namostakkor, az azt akarja mondani, hogy 

Simicska 4 millióval befogta Kálmán Olga száját, hogy balra forduljon és ne gyepálja tovább a kormányt, azaz Simicska Orbán szekerét tolja Kálmánnal vállvetve?

Vagy mit?

Inkább fogták magukat és az egyenjogúság hetére összepakoltak egy nagyon szépen fényképezett reklámfilmet, amiben közel-keleten élő sportolónőket mutatnak be. Így:

 

A videón látható sportolók: Amal Mourad (parkour), Zahra Lari (műkorcsolya), Inès Boubakri (vívó) és Arifa Bseiso (bokszoló).