Zoltán
19 °C
32 °C

Varga Attila

sixx

újságíró Kult

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Már tudjuk, melyik filmen sírja ki a szemét ősszel Már tudjuk, melyik filmen sírja ki a szemét ősszel

A Micimackó keletkezésének történetében lesz kisfiú, apa-fiú kapcsolat meg egy rakás plüssállat.

6 órája

Ron Howard rendezi a Han Solo-filmet Ron Howard rendezi a Han Solo-filmet

A veterán rendező biztos nem fogja formabontó ötletekkel idegesíteni a Lucasfilmet.

tegnap, 16:52

A szőkenő meg a zombi A szőkenő meg a zombi

Lehet újat mutatni a zombis horrorok műfajában is, például egy sivatagi kamaradrámával.

tegnap, 16:37

Nathan Fillion, Alan Tudyk és Morena Baccarin, a Firefly című kultikus sci-fi-sorozat három meghatározó szereplője 15 évvel a tévében elég mostoha sorsot kapó (nem sorrendben leadott epizódok, olyan idősáv, amikor senki nem néz tévét, az utolsó két rész dobozban hagyása, stb,) sorozat vége után találkozott össze, csak hogy felkorbácsolják a magukat Barnakabátosoknak nevező rajongók idegrendszerét.

 

Arra, hogy a sorozat folytatódjon, nem sok esély van egyébként, a színészek (a fentieken kívül még Jewel Staite, Gina Torres, Summer Glau és Adam Baldwin is szerepelt benne) mind dolgoznak, és egy ilyen gárdát ma összehozni szinte reménytelen sajnos. 

Screen Shot 2017-06-22 at 15.19.09.png

Nem? Itt egy videó a Majmok bolygója 3 fogatásáról, különösen nagy teret szentelve Andy Serkisnek aki a főhős Cesar majmot alakítja. Bemutató hamarosan itthon is. 

 

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsnak forgatott egy klipet HázŐrző, a betörő szving címmel, amiről azt mondta az Indexnek, hogy

Azért mentem bele örömmel, mert megtetszett, hogy egy hivatalos szerv végre mer szabadon gondolkodni, és megpróbálja a közszolgálati üzeneteit hatásos módon eljuttatni. Nyilván a mentősök nyitották a sort Csuja Imrével, és tök jó, hogy ezen az úton mások is rálépnek. Lehet, hogy pont azért, mert ez nekik új, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kb. álomügyfél volt.

Egy piaci cégnél, meg ügynökségnél mindenki "okos" és minden szótagba beleszól minden fontos marketinges, aki már 2 éve végzett az OKJ-s képzésen. Itt meg nagyon őszinte és nyitott rendőrökkel találkoztam, akik azt mondták, figyelj András, ilyet még nem csináltunk, de téged választunk és bízunk benned. Mondjuk az furcsa volt, hogy a soraimat tábornokok fogadják el, de hát ez mégiscsak egy rendvédelmi szerv vagy mi.

Szóval sok szempontból álommeló. Beleszólásom volt a rendezőn át a koncepcióba is, tehát ez sok tekintetben az én "gyermekem" így az én felelősségem is. Szeretném ha sokan megnéznék, bár az a mai világban akár azt is jelentheti, hogy ultragáz, de ezen kár is filózni, szerintem ez ok, aranyos és a legtöbbet hoztuk ki a rendelkezésre álló erőforrásokból.

Ez pedig a végeredmémy: