Pandora, Gabriella
7 °C
14 °C

Varga Attila

sixx

újságíró Kult

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Nem lesz magyar film a Golden Globe-on Nem lesz magyar film a Golden Globe-on

Ismét nélkülünk rendezik az Oscar előszobájának számító gálát. Van pár meglepő nevezés, de nagyjából a papírforma érvényesült.

tegnap, 15:08

Havas Henriket felfüggesztette az ATV Havas Henriket felfüggesztette az ATV

Vizsgálják a zaklatási ügyeket, amíg ez le nem zárul, Havas nem szerepelhet a tévében.

tegnap, 10:39

Végre lesz Stone Sour-koncert Budapesten is Végre lesz Stone Sour-koncert Budapesten is

Jövő nyáron a Barba Negra Trackben lépnek fel. Már csak a Godsmacket kellene elhozni, és maradéktalanul boldogok lennénk.

tegnap, 10:21

NEDD4fHDpnnkGI 1 1

Budapesten forgat Antonio Banderas, Picassót alakítja egy filmben, ilyen fejjel.

Hasonlít?

  • 2976
    Kurvára nem
  • 1814
    Engem megvett kilóra

24899977 10155929655737378 7643122783389848735 n

A bullying, avagy szekálás/megfélemlítés az, amikor a nagydarab Jani elveszi a nyüzüge Sanyika briósát, és a fejére önti a tejet, aztán meg kiröhögi, hogy béna, és az ehhez hasonló irtózatos gyökérségek elég nagy traumát tudnak okozni az emberben. Egy amerikai kiskölyök, egy a naponta zaklatott ezerből, egy Facebook-videón panaszolta el, hogy az iskolában azért bántják, mert egy műtét miatt sebhelyek vannak az arcán. 

De tényleg miért? Mi értelme van engem bántani?  

Keaton Jones sztorija a naponta több ezer sorstársában megfogalmazódó kérdést feltevő videónak köszönhetően pillanatok alatt a net egyik felkapott témája lett, 22 milliós megtekintés, trending hashtag a Twitteren és a srác mellé álló celebek lett a következmény, Chris Evans (Amerika kapitány) meghívta a következő Bosszúállók-film bemutatójára, profi sportolók, rapperek, színészek és írók álltak ki mellette, Mark Ruffalo, aki mostanában Hulkot alakítja, azt üzente, hogy őt is bántották az iskolában, és kitartás, meg azt, hogy Hulk mindig a barátja lesz az elkámpicsorodott arcú srácnak. #nezrikálj