Órákig elérhetetlen volt a Foursquare

2010.10.05. 10:59
Összeomlott a Foursquare, órákig elérhetetlen volt a legnépszerűbb helyzetmegosztós szolgáltatás. Az üzemzavart már elhárították, de az okokról még nem nyilatkoztak.

A helyzetmeghatározós alkalmazások piacvezetője, a Foursquare több mint kilenc órán át elérhetetlen volt. Magyar idő szerint reggel hat óra körül sikerült helyreállítani a szolgáltatást.

Az első hírek még arról szóltak, hogy túlterheltek a szerverek, akkor még nem gondolták, hogy órákig elérhetetlen lesz a Foursquare. Később már jelezték, hogy tovább tart a javítás, mint gondolták. Csak órákkal később sikerült helyreállítani a szolgáltatást, miután a teljes fejlesztői csapatot munkába állították. Ezt a cég alelnöke dokumentálta is, Twitterre küldött ki egy fotót megmutatva, hogy a Foursquare főhadiszállásán mindenki dolgozik a hatodik emeleten.

A cégnél először tehát a túlterheltségre gyanakodtak, később azonban 404-est dobott az oldaluk és azt írták ki, hogy frissítik a szervereiket. A hiba okáról egyelőre még nem nyilatkoztak a cégtől.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM