Már nem a FarmVille a legnépszerűbb

2010.11.23. 11:49
Már nem a FarmVille a legnépszerűbb facebookos alkalmazás, a Phrases megelőzte az aktív felhasználók kategóriában. A játékok között azonban még mindig tartja magát a FarmVille.

Letasztították a trónról a FarmVille-t. Hónapok óta a FarmVille a legnépszerűbb játék a Facebookon, 2010 februárjában nyolcvanmillió aktív felhasználója volt – ez volt a csúcs, azóta lassan csökken az aktív használók száma, de még így sem tudták megelőzni eddig. Ezzel nemcsak a játékok között volt a legnépszerűbb, hanem az összes alkalmazást megelőzte.

Most azonban a Phrases nevű alkalmazásnak több aktív felhasználója van havonta, mint a FarmVille-nek, ezzel letaszította a trónról a játékot. A Phrasesnek 54,4, a FarmVille-nek 43,9 millió júzere volt az utolsó hónapban. Ugyanakkor az is igaz, hogy Phrases nem játék, hanem egy kvíz és triviakészítő alkalmazás. Így továbbra is a FarmVille maradt a legnépszerűbb játék.

A toplista többi helyén nincsenek változások, a harmadik legnépszerűbb alkalmazás a Texas HoldEm poker, a negyedik a FroniterVille, utána következik a Maffia wars, Causes, Cafe World, Quiz Planet.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM