Xboxon is elérhető a Twitter és a Facebook

2011.01.26. 12:07

Mostantól a magyarországi Xbox LIVE hálózaton elérhetővé válik a Facebook és a Twitter szolgáltatás. Ezzel egyidőben a magyarországi felhasználók által használt kezelőfelületen (dashboard) megjelenik a “My Community” csatorna is. A fejlesztésnek köszönhetően közvetlen kapcsolatba kerülhetnek egymással az Xbox LIVE játékosai, a Twitter és a Magyarországon már 2,6 millió taggal rendelkező Facebook felhasználói.

Az Xbox LIVE szolgáltatás 2010 novemberében hat újabb országgal bővült, így már 35 országban érhető el. Az újonnan csatlakozott hat ország felhasználóinak körében tapasztalt kedvező fogadtatást jelzi, hogy ezen játékosok azóta 3,5 millió órát töltöttek az Xbox LIVE-on és ebből 630 ezer órát töltöttek el különféle játékok multiplayer módjaiban. Az Xbox LIVE statisztikái szerint a magyar játékosok körében legnépszerűbb játék a 2010 novemberében megjelent Call of Duty: Black Ops.

Az Xbox LIVE szolgáltatás világszerte több mint 30 milliós felhasználói bázissal rendelkezik. A játékosok átlagosan havi 40 órát töltenek a hálózaton, ami több mint egymilliárd órányi Xbox LIVE-on szórakozással eltöltött időt jelent minden hónapban.

A Twitter és a Facebook alkalmazások kizárólag az Xbox LIVE Arany előfizetéssel rendelkező játékosok számára érhetők el.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM