2024. június 16. 15:00
Lengyelország
Hollandia
Volksparkstadion I. forduló
2024. június 16. 18:00
Szlovénia
Dánia
StuttgartArena I. forduló
2024. június 16. 21:00
Szerbia
Anglia
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megjelent a pornó az iPaden

2011.08.15. 11:14
Az Amerikai Egyesült Államokban elérhető Cinemax kábeltévés programcsomag átcsúszott az Apple pornó ellen emelt falán. A csatornagyűjteményt az itthon is ismert Home Box Office (HBO) üzemelteti.

A kollekció Skinemax nevű csatornája napközben nagy költségvetésű hollywoodi filmeket, késő éjjel szoftpornót sugároz. A Cinemax előfizetőknek azonban ezentúl nem kell sokáig fennmaradniuk, ha ilyen jellegű tartalomra vágynak: The Max Go néven megjelent a csatornák hivatalos iPad alkalmazása, amelyben a nagyon jól elhelyezett Max After Dark (magyarul Max sötétedés után) fülre kattintva azonnal előjön egy tucat, bármikor megnézhető szoftpornó és ilyen jeleneteket tartalmazó sorozat.

Csábító fülek
Csábító fülek

Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója közismerten pornóellenes. Az iOS operációs rendszert futtató eszközökre, mint az iPhone és az iPad, semmilyen pornográf alkalmazást nem enged. Sőt, azt is beismerte, hogy az alkalmazások előszűrésének egyik legfőbb oka a pornó. Az Apple olyan szigorúan veszi saját tilalmát, hogy a híres Playboy magazin alkalmazását sem engedte be az AppStore-ba. Ennek viszont az lett az eredménye, hogy az újság egy HTML5 weboldallal megkerülte a tiltást, a böngészőben bárki kedvére válogathat a lányok között.

A Cinemax alkalmazása ugyan figyelmezteti a letöltőt, hogy felnőtteknek szóló tartalommal érkezik, azonban érthetetlen, hogy az alkalmazás hogy kerülhetett be az AppStore kínálatába, azok után, hogy az Apple korábban eltávolított minden alkalmazást a boltból, amely akár részleges meztelenséget tartalmazott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport