A Bitcoinról beszélt Zuckerberg olvasónknak

2013.05.28. 14:28

Az már teljesen biztos, hogy Magyarországon van Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója. Egy ideje Európában tartózkodik, volt Koppenhágában, ahol a miniszterelnökkel tárgyalt, Németországban, ahol képviselőkkel, vasárnap pedig Bécsben járt. Hétfőn este már Magyarországon, a Spíler nevű bisztróban evett, ezt megerősítette a hely vezetője is.

Olvasónknak tegnap éjjel fél kettőkor sikerült elkapnia a Király utca környékén. Sokat nem tudtak vele beszélni, de amit mondott, az alapján akár a digitális valuta, a Bitcoin is lehet magyarországi látogatásának oka. Alább Gábor beszámolója:

Akartunk vele fényképezkedni, de azt nem engedte. Megkérdeztük tőle, hogy miért jött Pestre, erre visszakérdezett, hogy ismerjük-e a Bitcoint. Nekem fogalmam nem volt róla mi az, nem is értettem, hogy mit mond, de egy haverom tudta, de mire mondta volna, hogy igen, addigra nagyjából pont le is lépett, udvariasan de határozottan elsodródott tőlünk.

Hogy a Bitcoinnak mi köze van Budapesthez, egyelőre nem sejtjük. Az is lehet, hogy a híresen furcsa cégvezető csak viccelt.

zuckerberg cimlap-760x438
Fotó: Kovács Máté
Egy olvasónkhoz, aki egy másik helyszínen véletlenül pont Zuckerberg mögött sétált el, odament egy testőr, és arra kérte, hogy ne kövesse a párt. Miután azt mondta, hogy nem tud mit tenni, hiszen éppen arra vezet az útja, nem szándékosan Zuckerbergéket követi, a testőrök is békén hagyták. Kovács Máté a Baldasztitól az Indexnek elmondta, Zuckerberg a Lánchíd utcában bejött az étteremhez tartozó delikáteszboltba, és kétszer is megnézte az étterem étlapját, de úgy tűnik, nem tetszett neki a cukkinivirágba töltött rizottó szívkagylóval, ezért inkább átment a szomszédos, kissé olcsóbb Marvelosába. Miközben Zuckerbergék ettek, a testőrök a szemközti parkban vártak, majd 20-25 méterről követték a sétáló párt, igyekeztek arréb küldeni a kíváncsiskodókat.

Ön is látta, esetleg lefotózta, lefilmezte a Facebook alapítóját? Írja meg nekünk!

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM