18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Műanyagba öntött gyönyör

2013.07.17. 07:07

A legtöbb ember gagyi vígjátékok visszatérő elemeként vagy legénybúcsúk izzadságszagúan vicces kellékeként ismeri a guminőt, az ócska műanyagból hegesztett, felfújható szexuális segédeszközt, amiről az inkább nem is próbáljuk elképzelni milyen lehet rendeltetésszerűen használni. Létezik azonban a guminőknek is Ferrarija és Stradivarija: ez a Real Doll, az ijesztően élethű, ijesztően drága és bizarr szexbaba. A Real Doll különféle modelljeit ay amerikai Abyss Creations gyártja, átlagos áruk 6000 dollár (1,3 millió forint), és roppant lelkes rajongótáboruk van, elsősorban az USA-ban, Angliában, Ausztráliában és Németországban.

"A RealDoll igazán őszinte. A tiszta szexről szól. Még mindig jobb, mint érdeklődést tettetni, miközben az ember csak szexre vágyik." - nyilatkozta egyszer a cég egyik vezetője. Akár valóban így gondolta, akár a cinizmus beszélt belőle, a gyár a kaliforniai San Marcosban, ahol a Real Dollok készülnek, egészen szürreális. Zackary Canepari amerikai fotós kameráján át pillantunk be a kulisszák mögé.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport