Önnek egy új halálos fenyegetése érkezett

2014.10.14. 09:00

Felrobbant és lángolni kezdett az akkumulátor egy kínai nő telefonjában, derül ki a busz biztonsági kamerájának felvételéből. A Kínában, Szecsuán tartományban történt eset akkor kezdődött, mikor a nő ki akarta cserélni az akkumulátort a telefonban: a videón látszik a villanás, aztán az, ahogy a nő a lángoló telefonnal a kezében próbál lejutni a buszról (a többi utassal együtt).

A jelentések szerint senki sem sérült meg, de a szecsuáni hatóságok külön közleményben hívták fel az emberek figyelmét arra, hogy olcsó, hamis akkumulátorokat használni veszélyes.

Kigyulladt egy buszon utazó nő telefonja Kínában

Kínában nem újdonság, hogy valakinek kigyullad a telefonja a rossz minőségű akkumulátor miatt. 2007-ben egy 22 éves férfi belehalt azokba a sérülésekbe, amit a mellényzsebében hordott telefon felrobbanásakor szerzett: a robbanás keresztülnyomta az egyik bordáját a szívén. Egy 2009-es esetben egy férfit telefonálás közben sebzett halálra a felrobbanó készülék, a szétrepülő darabok a nyaki verőerét sértették fel. Szóval mielőtt legközelebb Kínából rendel pár dolláros akkumulátort, gondolja végig, mennyire éri meg a dolog.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport