Neten gyűjtenek a világ első űrpornójára

2015.06.12. 09:08

„Nagy felfedezők és kalandorok nélkül az általunk ismert világ teljesen más hely lenne. Akár új területek felfedezése, akár az ipar és a kultúra innovációja által, a nagy elmék és a bátrak mindörökre megváltoztatták azt, ahogy ma látjuk és megéljük a világot. Kolumbusz, Galilei, da Vinci, Edison, Ford és mások sokat tettek azért, hogy a világunk fizikai és kulturális értelemben is átváltozzon azzá, amit ma otthonnak nevezünk.”

Így vezette föl a Pornhub, hogy dobjunk már nekik össze hárommillió-négyszázezer dollárt, mert felküldenének két embert a világűrbe dugni. (Igen, a comme il faut kifejezés a szeretkezni lenne, de ha ez összejön, akkor úgyis az űrszex legyen a pornóipar következő nagy bazmegje; miért, egy tömegvonzás nélküli analfistingre talán az a jó kifejezés, hogy teringettét?!)

hubi
Fotó: indiegogo.com

Az űrben még nem forgattak pornófilmet, de az űrszex technikai és etikai hátteréről már több részletes elemzés készült. A Pornhub a Digital Playgrounddal közösen forgatná le a filmet, Eva Loviával és Johnny Sinsszel a főszerepben. A 3,4 millió dollár

  • 60 százalékát az utazási költségek azonnal felemésztenék;
  • 21 százalékát az űrben is használható technikai apparátus és egy csúcsminőségű pornófilm költségei teszik ki;
  • 6 százalékát biztosításra költenék;
  • 5 százalékát a projekt reklámozására használnák;
  • 4 százaléka az Indiegogóé, ha sikeres lesz a kampány.

Ez utóbbi még nincs garantálva. A Pornhub számít rá, hogy a világ leglátogatottabb pornószájtjának kemény magja (bocsánat az indirekt szóviccért) összedobja a pénzt a filmre, de egyelőre nem látszik, hogy tömegeket érdekelne a súlytalanság és a szex keveréke. A kampány még csak ma indult, így lehet mondani, hogy nem kevés a mostanáig összegyűlt 8278 dollár, de kétséges, hogy a hátralévő két hónapban sikerül-e összekalapozni a pénzt. Pedig a leglelkesebb adakozók, akik legalább 150 ezer dollárral támogatják a projektet, megkapják a forgatáshoz használt űrruhát is.

20150421101945-150 000 uranus.png
Fotó: indiegogo.com

A Pornhub persze akkor is jól jön ki a dologból, ha elbukják a kampányt; a pénzt talán nem kapják meg, de a 15 perc hírnevet igen.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM