Judit
3 °C
6 °C

Gasztrovideós oldal a YouTube alapítójának új vállalkozása

2016.03.10. 11:05

A YouTube alapítója, Steve Chen új céget alapított. A Nom egy videóstreamelő szolgáltatás, amely kifejezetten ételekről szól. A szolgáltatást profik és amatőrök egyaránt használhatják.

A felhasználók megalkothatják saját csatornájukat és onnantól kezdve onthatják magukból a videókat. Kvázi saját főzőműsort is készíthetnek, vagy élőben főzhetnek a kamera előtt.

Nom-930x521

Chen a Nom társalapítója és technológiai vezetője. Vijay Karunamurthy, aki korábban a YouTube fejlesztési vezetője volt, most vezérigazgató a Nomban.

Steve Chen szerint a Nom mindenkinek való, aki valaha is készített képet a főztjéről. Ha valaki gasztroblogot vezet vagy nagyobb közönségnek is szeretné megmutatni, mit tud, akkor érdemes használni a szolgáltatást.

A Twitchhez hasonlóan ez is interaktív lesz, a nézők kérdéseket tehetnek fel a házigazdának. Talán ez a legfontosabb funkció, nagy hangsúlyt fektetnek a kollaborációra. Az alapítók abban reménykednek, hogy az ételek köré épített közösség lökést ad az élő videókat streamelő szolgáltatásoknak.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!