A Facebook szerint nincs gond a szappanos-zsidós poénokkal

2016.06.21. 14:38

Megvizsgáltuk a bejegyzést, amelyet jelentettél (gyűlöletbeszéd megjelenítése miatt), és úgy találtuk, hogy nem sérti a Közösségi alapelvekben foglaltakat

– ezt írta a Facebook egy felhasználójának, aki a 444.hu-nak küldte küldte el a cég válaszlevelét. Ez azért érdekes, mert az illető ezt a bejegyzést kifogásolta:

Nem akarunk kettősmércébbek lenni a véleményterrorizmusnál, de a döntés elég furcsa annak tudatában, hogy a közösségi oldal gyakran kelt felháborodást azzal, hogy szoptató kismamák képeit és más közösségi alapelvekbe ütköző, egyébként ártalmatlan tartalmakat tiltogat le.

A Facebooknak az se szúrt szemet a bejelentést kapcsán, hogy a szappanos képet a Háborús Bűnös nevű felhasználó töltötte fel, ami már alapból szabálysértő, hiszen az oldalon elvileg csak igazi névvel lehet szerepelni. (Az más kérdés, hogy ennek mennyi értelme van.)

Háborús Bűnös egyébként viszonylag ritkán ír bejegyzést Facebookra, de akkor a szlovákokkal szóba álló nemzetárulókról, vagy éppen Tarr Béláról, az alkoholtól szétégett arcú büdös zsidóról osztja meg a gondolatait.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM