Nemsokára jön az okosóvszer

2017.03.06. 17:37 Módosítva: 2017.03.06. 17:38

A British Condomnak hála nemsokára elérhetővé válik az emberek számára az iCon nevű okosóvszer, írja Business Insider. Az eszköz 74 dollárba fog kerülni, osztályozza és online elérhetővé teszi a használó szexuális teljesítményét, és még a nemi betegségekre is figyelmeztet majd.

Mielőtt felmerülnének a kérdések, hogy az okos óvszert egymás után többször is lehet-e használni, kényelmes vagy higiénikus-e, fontos tisztázni, hogy nem maga az óvszer okos. Ez az okosóvszer igazából egy, a pénisz tövéhez illeszthető gyűrű, ami azon túl, hogy rögzíti a hétköznapi óvszert, a beleépített szenzorok segítségével végez el különféle méréseket.

A készülék a lökések sebessége, az elégetett kalória és a szex hossza alapján osztályozza a szexuális teljesítményt, amit az aktus után Bluetooth segítségével le lehet tölteni és meg lehet osztani mondjuk Facebookon. Hogy ez miért jó, azt nehéz megmagyarázni, a British Condom weboldala mindenesetre azt hirdeti, hogy "A szexuális életed jövője itt kezdődik".

Az ugyanakkor valóban hasznos funkció lesz, ha a készülék tényleg képes érzékelni a chlamydiához és szifiliszhez hasonló nemi úton terjedő betegségeket, bár a cég nem árulta el, mindez hogyan fog megvalósulni. 

Az okosóvszerről egyelőre nincsenek fényképek, viszont állítólag már 96 ezer előrendelést jegyeztek fel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport