Mobilszolgáltató lesz az Auchan is?

2011.09.22. 15:34 Módosítva: 2011-09-22 18:07:03

Az Auchan Magyarország weboldalán a feltöltőkártyás termékek közt a három hazai mobilszolgáltató, a Vodafone, a Telenor és a T-Mobile neve mellett felbukkant egy Auchan MVNO bejegyzés is, ami arra utal, hogy a francia kiskereskedelmi vállalatból is virtuális mobilszolgáltató lehet. Próbáltuk elérni az Auchan sajtószóvivőjét, ám megkeresésünkre még nem reagált.

Délután a szóvivő cáfolta, hogy az áruházláncnak ilyen tervei lennének. Az Auchan MVNO bejegyzés megjelenését azzal magyarázta, hogy egy az egyben a francia weboldalt fordították le magyarra, és véletlenül ottmaradt egy fölösleges sor.

auchanmvno.PNG

Mindenesetre az Auchannak nem lenne teljesen új terület a mobilipar. Franciaországban 2006 óta működik az Auchan Telecom, amely nem a saját hálózatán szolgáltat, hanem bérli az infrastruktúrát. Az Auchan teljes szolgáltatási csomagokat kínál, amelyek mobil- és vezetékes telefon- internet- és tévészolgáltatást is tartalmaznak. Egyik ilyen csomagja korlátlan belföldi hívást, sms-t és adatforgalmat biztosít havi 70 euróért.

Mint azt a napokban megírtuk,a Tesco és a Vodafone már egészen konkrét tervekkel állt elő, és 2012 első félévében Tesco Mobile néven elindítanak egy közös mobilszolgáltatót, amelynek saját előhívószáma lesz, és mindhárom jelenlegi szolgáltatóval versenyezni fog az előfizetőkért.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.