Két kijelzőt kaphatnak a Microsoft mobiljai

2016.01.29. 15:20

Sokféle ötletet láttunk már a kijelzővédő takaró hasznosítására, és a WM Power User által előkotort tervek egész érdekesek. A hírportál szerint a Microsoft Research egyik csoportja keményen dolgozik azon, hogy a képen látható módon megduplázhassunk az okostelefonokon a kijelzők számát.

A második kijező mérete nagyjából megegyezne az elsőével, de a megjelenítéshez alacsony áramfogyasztású e-tintát használna. Ennek is érintésérzékeny felülete lenne, hogy akár billentyűzetként is használni tudjuk.

Különosen hasznos lenne a második kijelző az utazások során. A vonalkódos beszállókártya akkor is látható maradna, ha lemerült a mobilunk, mert az e-papíron megjelenített tartalom nem tűnik el. Persze kitehetünk a második kijelzőre fontos emaileket, naptárbejegyzéseket vagy térképrészleteket is. 

A WM Power User azt állítja, hogy a Microsoft Research már tárgyal a Lumia mobilokat gyártó részleggel a kiegészítő megvalósításával kapcsolatban. Azt viszont még ők sem tudják, hogy mindez mikor válik kézzel fogható termékké.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.