Két kijelzőt kaphatnak a Microsoft mobiljai

2016.01.29. 15:20
0 hozzászólás

Sokféle ötletet láttunk már a kijelzővédő takaró hasznosítására, és a WM Power User által előkotort tervek egész érdekesek. A hírportál szerint a Microsoft Research egyik csoportja keményen dolgozik azon, hogy a képen látható módon megduplázhassunk az okostelefonokon a kijelzők számát.

A második kijező mérete nagyjából megegyezne az elsőével, de a megjelenítéshez alacsony áramfogyasztású e-tintát használna. Ennek is érintésérzékeny felülete lenne, hogy akár billentyűzetként is használni tudjuk.

Különosen hasznos lenne a második kijelző az utazások során. A vonalkódos beszállókártya akkor is látható maradna, ha lemerült a mobilunk, mert az e-papíron megjelenített tartalom nem tűnik el. Persze kitehetünk a második kijelzőre fontos emaileket, naptárbejegyzéseket vagy térképrészleteket is. 

A WM Power User azt állítja, hogy a Microsoft Research már tárgyal a Lumia mobilokat gyártó részleggel a kiegészítő megvalósításával kapcsolatban. Azt viszont még ők sem tudják, hogy mindez mikor válik kézzel fogható termékké.

Felfedeznéd Portugáliát?

Itt a remek alkalom, hogy megismerd. Beszámolók, fotók - böngéssz!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.