Napi Apple-pletyka: jön az iPhone Pro

2016.03.01. 09:31
4 hozzászólás

Bár az új iPhone-ok bejelentése csak ősszel várható, szokás szerint már most számos pletyka kering róla. Arról már korábban keringtek hírek, hogy az Apple egyszerre két iPhone 7 Plus verzión is dolgozik, most pedig egy kínai oldal szerint a dupla kamerás változat az iPhone Pro nevet kaphatja.

Mint mindig, az iPhone-os pletykákat ezúttal is érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen az ilyesmi nagyobbik részéből általában nem lesz semmi. Ettől függetlenül a távol-keleti források közel szoktak lenni a tűzhöz, hiszen nem az Apple szigorúan őrzött titkaiba kell bepillanatniuk, hanem a kínai beszállítók, alkatrészgyártók és összeszerelő partnerek könnyebben megszerezhető információiból dolgozhatnak. A MyDrivers kínai weboldal szerint mindenesetre a szokásos 7 és 7 Plus mellett készülő harmadik modell a megkülönböztetés miatt kapná a Pro nevet, mert a másik kettő változattal ellentétben ez kétkamerás fotórendszert kapna.

A változás azért lenne szokatlan, mert az Apple már hosszú évek óta ugyanazt a felállást követi az új iPhone-ok különböző változataival, ezt némileg felborítaná az első kettővel egyszerre érkező harmadik modell. Ugyanakkor iPad Pro se létezett tavaly novemberig, másrészt a dupla kamerás modell annyiban logikus lépés lenne, hogy ez lehet a mobilos fényképezés jövője a jobb optikai zoom és a gyenge fényviszonyok között is jobb minőségű képek miatt, amiket lehetővé tesz.

Akciós csomagok!

Kényeztetés, lazítás, szórakozás szép tájakon.

Balatoni nyár!

Gyerekkel nyaralna vízparton? Egy fergetegesen bulis hetet szeretne átélni? Biztonságos terepet, szép tájat keres kerékpár túrához? Vegye célba a Balatont! Keressen szállást itt!