Ezekre az appokra vagyunk rákattanva

2016.05.10. 11:58

A letöltési toplisták keveset árulnak el arról, hogy melyik alkalmazást használjuk a leggyakrabban, és mobilunkon lévő appok nagy részét csak alkalmanként vesszük elő. A SurveyMonkey azonban a használatot vizsgálja, és ez alapján állította össze a világranglistáját.

Azt hihetnénk, hogy a webes óriáscégek uralják a mezőnyt, de ennél sokkal színesebb a mezőny. A hiába vannak tele az androidos mobilok a Google alkalmazásaival, és hiába a Facebook appjai a legelterjedtebbek, mindkét cég csak 4-4 helyet szerzett a toplistán. Egyébként vannak ott rendszeresen használt fitneszappok, társkeresők, játékok, és néhány különös rejtély.

Nehezen megválaszolható, hogy vajon a Sleep Cycle ébresztőórát miért csak heti négy napon használják. Vannak, akik hetente egy munkanapon nem akarnak időben felkelni? A Facebook vs. Messenger párbaj is szomorú képet fest, mert az előbbit átlagosan heti 5,8 napon vesszük elő, az utóbbinak 3,9 nap az átlaga, tehát a többiek életének nyomon követése fontosabb, mint az, hogy csevegjünk is velük.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM