Friss kommentek

Hologramos bulikat hoz az 5G mobilhálózat

tegnap, 13:24 Módosítva: 2015-10-13 23:47:48
52
6 hozzászólás
A távközlés nemzetközi fellegvára lett néhány napra Budapest, ahol most tartja éves találkozóját az ENSZ távközlési szervezete, az ITU. Az első napon kiderült, hogy a szupergyors ötödik generációs mobilhálózat indulása már a nyakunkon van.

Az év elején még távoli koncepciónak tűntek az ötödik generációs hálózatok, de a gyártók most már nagy erőkkel készülnek a bevezetésére. 

Rengeteg inspiráló, futurisztikus képet láttunk okosvárosokról, az okos közlekedésről, és ez már nem is a jövő, elkezdődött a kiépítése.

– mondta Dongmyun Lee, a Korea Telecom műszaki igazgatója a konferencia hétfői panelbeszélgetésén, amin az ötödik generációs hálózatokhoz vezető út volt a téma. De azt is hozzátette, hogy az 5G-re lesz szükség ahhoz, hogy a mai intelligens rendszereink mindez sokkal fejlettebbé váljanak.

6 hozzászólás Tovább

Kiszivárogtak az új HTC-telefon képei

október 12., 15:58 Módosítva: 2015-10-13 12:03:21
37
16 hozzászólás

Kiszivárgott néhány kép a HTC új zászlóshajójáról, a One A9-ről. A képeken látható készülék valószínűleg csak az üzletek kirakatába szánt modell, de jól látszik rajta, milyen lesz maga az új telefon: olyan, mint az Iphone 6.

16 hozzászólás Tovább

Arccal és ujjakkal fizetünk a boltban

október 9., 14:07 Módosítva: 2015-10-09 15:59:53
59
0 hozzászólás

A digitális pénzhasználat jövőjében nagy szerepet kapnak az okostelefonok. Azzal, hogy a mobilokba kerül a bankkártya virtuális másolata, amivel fizetni tudunk a kasszánál, vevőként csak annyit nyerünk, hogy egy műanyag kártyával kevesebbet kell magunkkal vinni. A kereskedők sokkal többet profitálnak, ügyfelenként 10-15 perc munkát is megspórolhatnak, annyival gyorsabb a digitális módszer a hagyományos bankkártyás vagy készpénzes fizetésnél.

Szólj hozzá! Tovább

Totális háború: Microsoft vs. Google vs. Apple

október 7., 10:13 Módosítva: 2015-10-09 16:56:29
338
0 hozzászólás
Megjelentek az új Surface tabletek és a Lumia okostelefonok, tehát az Apple és a Google után a Microsoftnak is megvannak a saját tervezésű hardverei 2015 év végére. Ezekkel fogja népszerűbbé tenni a szoftveres platformját, hogy azon milliószámra adjon el szoftvereket, és negyedévenként több milliárd dollárt kaszáljon. Nézzük, hogy melyik platformról mit érdemes tudni.

Kedden a Microsoft leleplezte a Surface Pro 4 és Surface Book tableteket, a Lumia 950 és 950 XL okostelefonokat, tehát most már mindhárom amerikai óriáscég vadiúj eszközökkel tudja feszegetni az old school számítógépezés és az érintőkijelzős kütyüzés határait. A mobilok és a tabletek brutálisan erősek, a pc-k kellemesen könnyűek és vékonyak lettek, és innentől már csak a hardvertervező mérnökök ügyességén múlik, hogy képesek-e számítógépesíteni a mobil eszközöket.    

Az Apple az iPhone felől indult, és a gigantikus méretű iPad Próval lépett a laptopok területére. Még nem volt a kezünkben a gép, de a képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy lesznek kihívások, amikor ezt a drága pixelserpenyőt a térdünkre akarjuk állítani.

Amikor mobil eszközöket használunk, nem mindig kerül elénk vízszintes felület.

A Microsoft a laptopok irányából közelített az okostelefonok felé, és minden méretre van valamilyen hibrid megoldása. A Surface azonban laptopként jobban bevált, mint tartalomfogyasztó tabletként. Még a most bemutatott Pro 4-es modell is kissé túlsúlyos a riválisaihoz képest. A Google pedig láthatóan jobban érzi, hogy mi kell egy mobilba, mint azt, hogy mitől lesz hatékony a munka egy nagyobb méretű kijelzőn. A Pixel C tablet a furcsa tajvani laptopgyártók furcsa hibridjeire emlékeztet. Más androidos rendszereket kipróbáltunk már, és nem vagyunk biztosak abban, hogy ez lenne az ideális rendszer a tabletekre és a laptopokra.

Szólj hozzá! Tovább

Saját márkás laptopot mutatott be a Microsoft

október 6., 16:21 Módosítva: 2015-10-07 10:20:18
174
24 hozzászólás

A Microsoft is bemutatja a 2015-ös karácsonyi szezonra szánt mobil eszközeit. Az eddig kiszivárgott információk alapján három Lumia okostelefont, a Surface 4-es tabletet, valamint egy fitneszpántot lepleznek le New Yorkban. Kövesse velünk, mivel száll harcba a Microsoft a vásárlókért.

Fotó: theverge.com
24 hozzászólás Tovább

Hatalmas frissítést kap a Microsoft Lumia

október 6., 14:00 Módosítva: 2015-10-07 00:33:09
18
0 hozzászólás

Pár órán belül a harmadik óriási platformgyártó, a Microsoft is bemutatja a 2015-ös karácsonyi szezonra szánt mobil eszközeit. Az eddig kiszivárgott információk alapján három Lumia okostelefont, a Surface 4-es tabletet, valamint egy fitneszpántot lepleznek le New Yorkban, a magyar idő szerint délután 4-kor kezdődő eseményen. A Microsoft természetesen élő közvetítést ad, ezt a http://microsoft.com/october2015event címen találjuk.

Nagyon izgalmas az is, hogy milyen hardveres extrák lesznek a kütyükben, de a show sztárja egyértelműen egy szoftver, a Windows 10 Mobile lesz. Ezzel ugyanis a Microsoft az összes létező eszköztípust lefedi a modernizált operációs rendszerével, és valóra váltja azt a régi ígéretét, hogy ugyanazokat az appokat többféle eszközön tudjuk majd futtatni. Kétségtelenül jó hatással lesz a Microsoft körül lebzselő fejlesztők lelki világára, hogy számítógépeken, tableteken és mobilokon egyaránt elérik a célközönségüket.

Szólj hozzá! Tovább

Erre a mobilra ráhazudtak 12 négyzetcentit

október 4., 08:03 Módosítva: 2015-10-04 23:32:32
427
31 hozzászólás
Eddig úgy gondoltuk, hogy csak a jó ár/érték arány, a minőségi alapanyagok és alkatrészek, vagy esetleg a szoftveres kínálat dönti el a feltörekvő mobilgyártók rangsorát. Most az igazmondást is felvesszük a vizsgálandó tulajdonságok közé.

Rég ért akkora csalódás, mint amikor a kezembe vettem a Coolpad Modena nevű okostelefont.

Érdekel a mobil, de csak ha adtok hozzá tokot is

- ezt írtam a hazai forgalmazónak, mert a reklámvideójuk azt sugallta, hogy az olcsó okostelefon kijelzője peremtől peremig ér. Ez volt az egyetlen olyan tulajdonság, ami felkeltette az érdeklődésemet, mert ettől a Coolpad Modena pont olyan menőnek néz ki, mint az LG csúcstelói.  

A biztonság kedvéért, ha esetleg törölnék a felvételt, itt egy képernyőmentés a reklámból, ami a Coolpad hivatalos Youtube-csatornáján is elérhető.

31 hozzászólás Tovább

Nem fogja kitalálni, mit lát ezeken a képeken!

október 2., 16:34 Módosítva: 2015-10-03 10:35:08
241
0 hozzászólás

A kaliforniai Olloclip arra szakosodott, hogy még többet ki tudjunk hozni az iPhone 6 és a 6S kamerájából. Külső lencséiket rá kell húzni a mobilra, hogy máris máshogyan lássuk a világot. De hogy mi került a képekre, annak a megfejtését kedves olvasóinkra bízzuk.

Mi van a fenti képen?

 • 22431
  Macskatappancs
 • 1260
  Borat orrszőrzete
 • 1187
  Csubakka nemi szerve
Szólj hozzá! Tovább

Google Nexus vs. iPhone, melyik a jobb?

szeptember 30., 10:58 Módosítva: 2015-10-01 00:25:10
316
57 hozzászólás

Egy percig sem gondoljuk komolyan, hogy az elvakult Android-hívők vagy az Apple szerelmesei képesek lennének úgynevezett "észérvek" hatására platformot váltani, de abban talán bízhatunk, hogy a többség racionális döntéseket hoz. Ebben próbálunk segíteni azzal, hogy egymás mellé helyezzük a Google és az Apple most bemutatott új, hasonló mobiljait. Ez még csak számháború, de nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy hozzászólásban alázza porig az ősellenséget.  

57 hozzászólás Tovább

Így fotóz az iPhone 6S

szeptember 29., 10:53 Módosítva: 2015-09-30 01:03:23
218
22 hozzászólás

Az iPhone 6S egyik legfontosabb hardveres újítása a 12 megapixeles felbontásúra növelt kamera, amivel 4K videókat is tudunk lőni. Sétáltunk egyet a szerkesztőség környékén, és közben négy okostelefonnal fotóztunk: az iPhone 6S és 6-tal, egy LG G4-gyel, valamint egy Allview X2 Extreme mobillal.

Képeink nem laboratóriumi körülmények közt készültek, de így is jól mutatják a kamerák közti különbségeket, illetve azt, hogy nagyjából mire számíthatunk az iPhone 6S-sel, hiszen ez most a lényeg. Fotósainkkal végignézve a képeket azt az általános következtetést tudjuk levonni, hogy

az iPhone 6S jól eltalálja a fehéregyensúlyt, természetesebb, a fényképek közel állnak a valósághoz.

A portrénál jól látszik a háttérben lévő oszlopon, illetve a Dunánál lőtt képen a vízparti köveken, hogy az iPhone 6S több részletet rögzít, mint a sima 6-os, hiszen az új modellnek másfélszer nagyobb a felbontása.

A felbontásbéli különbség látszik az Allview képességein is. Ezt 24 megapixeles kamerával látták el. A képek részletgazdagabbak, és nagyon erősen kontrasztosak, ami félhomályban már hátrányt jelenthet. Nem lehet azt mondani, hogy rosszak a képek, mert amire ráfókuszáltunk, az jól ki van emelve, de a színek fakóbbak, kékesebbek, mint a többi mobilnál.

22 hozzászólás Tovább

Fizet a Samsung az iPhone-ról váltóknak

szeptember 28., 10:51 Módosítva: 2015-09-28 16:13:29
113
1 hozzászólás

A Samsung mindent megtesz, hogy a vásárlókat eltérítse az új iPhone megvásárlásáról. Nem csupán árengedményt ad, hanem egyenesen fizet azért, hogy a felhasználók váltsanak és az ő telefonjaikat használják.

1 hozzászólás Tovább

Nyomás alatt száguld az iPhone 6S

szeptember 27., 08:54 Módosítva: 2015-09-28 11:33:00
822
0 hozzászólás

Szombat este megérkezett hozzánk egy rózsaszín iPhone 6S, egyenesen Londonból,  a DrPhone.hu mobilbolt jóvoltából, és szélsebesen nekiláttunk a tesztelésnek, hogy lássuk a hardver képességeit. A nemrég kiadott iOS 9 rendszerről már korábban írtunk, úgyhogy ebben a cikkben csak a 6S-ek által behozott funkciókat mutatjuk be.

Őrülten rohan az iPhone 6S

Eddig is úgy volt, hogy az S verziók külsőre nem változtak, és ez a mobil is pont úgy néz ki, mint a tavalyi. Ilyenkor az Apple csak tovább finomítja és tuningolja az előző modellt, mindenki ezeket a változatokat kedveli, úgyhogy már most borítékolhatjuk az újabb eladási rekordot. Állítólag a tízmilliós előrendelési készlet is elfogyott a nyitásra, és erre jön rá az, amit a boltokba szállítottak le.

A váz és a kijelző lett erősebb, így talán kevésbé kell tartani attól, hogy a zsebünkben elhajlik a készülék. Ezt a kölcsönkapott készüléken nem próbálhattuk ki, de megtették helyettünk mások.

Szólj hozzá! Tovább

Hatalmas hibát találtak az iOS 9-ben

szeptember 24., 14:27 Módosítva: 2015-09-25 10:32:52
1152
52 hozzászólás

Szélsebesen terjed az iPhone és iPad felhasználói körében az iOS 9, az Apple szerint az eszközök több mint felén már az új operációs rendszer fut. Rengeteg hasznos újítás van benne, melyekről mi is készítettünk összeállítást, de most találtak egy újabb, kevésbé előnyös funkciót:

egy gigantikus biztonsági hibát.

A viszonylag egyszerűen kivitelezhető hekkeléssel a támadó hozzáférhet az összes korábbi fotónkhoz, megkerülve a PIN-kódot és az ujjlenyomatos azonosítást.

52 hozzászólás Tovább

Már áll a sor az Apple üzletei előtt

szeptember 24., 09:14 Módosítva: 2015-09-25 07:29:57
137
0 hozzászólás

Pénteken kerül a boltokba az új iPhone 6S és 6S Plus, és ahogy az lenni szokott, néhányan már beálltak a sorba, hogy elsőként jussanak hozzá az okostelefonhoz. Magyarországon nem lesz ilyen látványosság, mert nem vagyunk benne az első megjelenési körben. San Franciscóban azonban már több mint két nappal megjelenés előtt elkezdett kialakulni a sor.

Szólj hozzá! Tovább

400 millióan osztanak meg négyzetes képeket

szeptember 23., 11:28 Módosítva: 2015-09-23 13:55:42
7
0 hozzászólás

Öt év kellett az Instagramnak ahhoz, hogy a különcök képmegosztójából a legnagyobb sztárok és rajongóik legfőbb kapcsolattartó eszközévé váljon. A Facebook tulajdonába került képmegosztó appnak ma már 400 millió regisztrált felhasználója van.

#nofilter #olloclipmacro #fblove

A photo posted by Tóth Balázs (@bthtzsl) on

Szólj hozzá! Tovább

Elfogyott minden iPhone 6S

szeptember 22., 13:06 Módosítva: 2015-09-23 00:10:58
360
0 hozzászólás

Pénteken lesz kapható az új iPhone 6S és 6S Plus, de aki előrendeléssel akar hozzájutni az okostelefonjához, az leghamarabb szeptember 29-én kaphatja meg. Eddig csak az S6 Plus előrendelési készlete fogyott el, de most már a kisebb méretű változat is várólistára került.

Szólj hozzá! Tovább

Milliárdos fejlesztést igényel Ferenc pápa

szeptember 22., 10:54 Módosítva: 2015-09-22 12:35:48
6
0 hozzászólás

Ferenc pápa éppen az Egyesült Államokban turnézik, és ez a mobilszolgáltatóknak is sok munkát jelent. A katolikus egyházvezető a héten Washingtonba, New Yorkba és Philadelphiába utazik, érkezése előtt utakat, hidakat, iskolákat és irodákat zárnak le, a mobilszolgáltatók pedig bázisállomásokat telepítenek, hogy mindenki nyugodtan tudjon pápával szelfizni, a beszédet online közvetíteni és üzeneteket küldeni.

Szólj hozzá! Tovább

Sokkal szebb lett a Microsoft új fitneszórája

szeptember 21., 13:04 Módosítva: 2015-09-21 17:09:36
12
4 hozzászólás

Az október 6-án várható nagy sajtóeseményen az új okostelefonokon és tableteken kívül várhatóan a Band nevű fitneszóra frissített változata is bemutatkozik. Az eszközről megjelent néhány kép az interneten, de sajnos nem valódi fotók, csak számítógéppel rendereltek. 

A MicrosoftInsider.es portál szerint a Band 2 fejlesztési kódneve Envoy, és már hónapok óta teszteli a vállalat dolgozói.

4 hozzászólás Tovább

Megér...megér...megérkezett az iOS 9

szeptember 18., 21:20 Módosítva: 2015-09-19 22:55:25
677
0 hozzászólás

Elérhetővé vált az iPhone és az iPad legfrissebb operációs rendszere, a júniusban bemutatott iOS 9. A letöltéséhez meg kell nyitni a Beállítások appot, azon belül pedig az Általános menüpont alatt a Szoftverfrissítést. Ha minden igaz, most már gördülékenyen letöltődik a nagyjából 1 GB-os frissítőcsomag, de szerda este még csak többszöri próbálkozásra sikerült elindítani a folyamatot.

Még mielőtt belevágnánk a dologba, érdemes a rendszerről egy biztonsági mentést készíteni, vagy az iCloud tárhelyre, vagy a számítógépünkre. Ha valami rosszul végződne, ezzel helyre tudjuk állítani az adatainkat. Érdemes úgy elkezdeni, hogy előbb teljesen feltöltjük a készülék akkuját, és az erős wifi sem hátrány, ha nem akarunk órákon át az adatcsomagokra várni.

Szólj hozzá! Tovább

Gyűlölethullám fogadta az Apple első androidos appját

szeptember 17., 11:05 Módosítva: 2015-09-18 09:17:07
10
19 hozzászólás

Az Apple megtörte a jeget, és kiadta története első saját fejlesztésű Android-appját. Más kérdés, hogy a Move to iOS éppen az operációs rendszer lecserélését hivatott segíteni. Ezt a felhasználók nem is igazán díjazzák, a negatív értékelésekkel rögtön rekordközeli mélységekbe lökték az appot.

19 hozzászólás Tovább

Mit ad nekünk a Samsung új csúcsmobilja?

szeptember 15., 15:25 Módosítva: 2015-09-16 09:11:50
20
0 hozzászólás

Ritkán kezdünk cikket táblázattal, de a Samsung Galaxy Edge+ esetében muszáj volt kivételt tenni, mert ez csupán a tavaszi Edge nagyobb verziója. Hiába telt el fél év a két készülék bemutatója között, egy kurta táblázatban össze tudjuk foglalni a különbséget:

    Samsung Galaxy S6 Edge  Samsung Galaxy S6 Edge+
Mobilinternet HSPA 42.2/5.76 Mbps
LTE Cat6 300/50 Mbps
HSPA 42.2/5.76 Mbps
LTE Cat6 300/50 Mbps
LTE Cat9 450/50 Mbps
 Méret 142,1 × 70,1 × 7 mm 154,4 × 75,8 × 6.9 mm
 Súly 132 g 153 g
Kijelző  5,1 colos, 1440 × 2560 pixel (~577 ppi) 5,7 colos, 1440 × 2560 pixel (~518 ppi)
Rendszer  Android 5.0.2 (Lollipop)
frissíthető 5.1.1-re
Android 5.1.1 (Lollipop)
 Tárhely/RAM 32/64/128 GB, 3 GB RAM 32/64 GB, 4 GB RAM
 Bluetooth 4.1, A2DP, LE, apt-X 4.2, A2DP, LE, apt-X
infravörös port  van nincs
 Akku Nem kivehető Li-Ion 2600 mAh Nem kivehető Li-Ion 3000 mAh (nagyjából kibír egy nap használatot)
Szólj hozzá! Tovább

Az Amazon kinyírja a Fire Phone-t

szeptember 10., 08:54 Módosítva: 2015-09-10 14:59:22
1
2 hozzászólás

Több mint egy évig tartott, de az Amazon végül feladta a Fire Phone gyártását. A cég oldalán annyit látni, hogy a mobil jelenleg nincs raktáron és a hírek szerint nem is hoznak utánpótlást. Ez igaz a 32 és a 64 gigabájtos modellekre is.

2 hozzászólás Tovább

Nagy bajban van a HTC

szeptember 9., 09:32 Módosítva: 2015-09-09 13:09:50
3
1 hozzászólás

A HTC-t kivették az ötven legnagyobb vállalatot magába foglaló tajvani tőzsdéről, a TWSE 50-ből. Az indok egyszerű, a mobilgyártó egy év alatt több mint 66 százalékot veszített részvényeinek értékéből.

1 hozzászólás Tovább

Itt van minden, amit az Apple bejelent ma este

szeptember 9., 09:12 Módosítva: 2015-09-09 22:40:42
147
0 hozzászólás
Szeptember 9 a nagy nap, amikor az Apple bemutatja a karácsonyfa alá szánt eszközeit. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk nagyjából mindent, amit a várt termékről tudni lehet, hogy amikor Tim Cook Apple-vezér és kollégái bemutatót tartanak, mi hátradőlve figyelhessük, melyik pletya volt igaz, és melyik nem.

Ügyesen választotta ki az Apple az őszi nagy bejelentés napját, hiszen a kilencedik hónap kilencedikén jelenik meg többek között az iOS 9 végleges változata is. A rendezvény a legnagyobbak közé tartozik majd, minden termékcsoportban lesz újítás és bővítés. Emiatt 

 • iPhone: frissített rendszer, ellenáló ház, nagyobb akku, Force Touch
 • iPad: lesz egy gigantikus, professzionális verzió, ami stylusszal is használható
 • Apple TV: új modell, amit játékok futtatására is felkészítenek
 • iOS: jön az iOS 9 végleges verziója 
 • OS X: jön az El Capitán végleges verziója
 • Apple Watch: fontos szoftverfrissítés
Szólj hozzá! Tovább

Fotóval zsarol az andoridos pornóapp

szeptember 8., 11:39 Módosítva: 2015-09-09 08:55:31
19
2 hozzászólás

Ha valaki azt gondolta, hogy ingyenpornóhoz juthat az Adult Player nevű androidos alkalmazás segítségével, óriásit tévedett. Az alkalmazás ugyanis képet készített a felhasználóról és azt zsarolásra használta fel.

2 hozzászólás Tovább

Előre telepített kémprogramokat találtak kínai mobilokon

szeptember 8., 10:46 Módosítva: 2015-09-09 15:25:36
543
45 hozzászólás

A G Data szakértői több mint húsz különböző típusú kínai okostelefonon találtak előre telepített kémprogramokat. A Lenovo, a Xiaomi és a Huawei készülékei is érintettek, de a vírusvédelmi cég szakértői szerint nem a gyártók, hanem valószínűleg a kereskedők telepítették a kártevőket a Németországban forgalomba kerülő készülékekre.

45 hozzászólás Tovább

A kínaiak csendben az amerikai mobilpiac meghódítására törnek

szeptember 7., 08:58 Módosítva: 2015-09-07 14:10:47
4
0 hozzászólás

Úgy tűnik, még az Egyesült Államokban is van piaca az alacsonyabb kategóriás, olcsóbb mobiloknak. Legalábbis erre következtethetünk a kínai ZTE adataiból, mely szerint az elmúlt 15 hónapban majdnem megduplázta eladásait az országban.

Szólj hozzá! Tovább

Nyakunkon az óriás-iPad

szeptember 4., 11:47 Módosítva: 2015-09-09 22:40:46
8
3 hozzászólás

Már egy hét sincs hátra az Apple nagyszabású sajtóeseményéig, amitől mindenki az idei iPhone bemutatását várja - és a bennfentesek már azt is tudni vélik, hogy mi lesz az okostelefon mellé a meglepetés-bejelentés: az iPad Pro óriástablet. A 9,7 hüvelykes iPad-nek 2012-ben született meg a 7,9 hüvelykes kistestvére, az iPad Mini, és nagyjából ekkor bukkantak fel az első hírek arról, hogy az Apple egy nagyobb verzión is dolgozik. Azóta rendszeresen jöttek pletykák, hírek, képek az állítólagos prototípusról, amiket a cég persze a szokásához híven nem kommentált.

Az általában elég jól értesült 9to5Mac Apple-ügyi szakblog értesülései szerint most már tényleg elkészült az iPad Pro, a képátlója 12 hüvelyk, stylusszal írhatunk rá, és az Apple Watch-ban bemutatkozott Force Touch technológiát is beleépítik. Vagyis azt is figyeli majd a rendszer az érintőképernyőn, hogy milyen erősen nyomtuk oda az ujjunkat, vagy a digitális tollat. Az óriástablet mellett jön az új, negyedik generációs iPad Mini is, ami az elődjéhez képest jelentősen vékonyabb lesz, és az A8 processzorral már tudni fog egyszerre több ablakot kezelni. A boltokba november elején jut el az új táblagép, ami a karácsonyi szezont tekintve ideális premier, viszont az nem az Apple-re vallana, hogy bő másfél hónapot hagy a bejelentés, és a megjelenés között - a cégnek szinte névjegyévé vált, hogy amit a színpadon megmutat, azt nagyon rövid időn belül meg is lehet vásárolni.

Új Macbook bemutatása nem esedékes a szeptember 9-i eseményen a 9to5Mac forrásai szerint, a notebook-család egyébként is erős átgondolásra szorul, ha a cég piacra dob egy 12 colos, vagyis egy kisebb notebooknak megfelelő méretű táblagépet. Szintén csak jövőre várható az új iPad Air bemutatása, van viszont esély arra, hogy a mostani sajtóeseményen új Apple Watch-típusok lássanak napvilágot, és kiderüljön az is, hogy merre fejleszti tovább a cég az Apple TV-t.

3 hozzászólás

225 ezer iPhone-felhasználó adatait lopták el

szeptember 1., 11:28 Módosítva: 2015-09-02 11:42:02
86
7 hozzászólás

Az eddigi talán legnagyobb Apple-t érintő hekkertámadásban több mint 225 ezer iPhone-felhasználó adatait lopták el. Csak azok a felhasználók érintettek, akik feltörték telefonjaikat. A bűnös szoftver a Cydia nevű népszerű jailbreak eszköz volt.

7 hozzászólás Tovább

Androidos mobilt fejleszt a volt Apple-vezér

szeptember 1., 11:28 Módosítva: 2015-09-01 15:44:59
53
10 hozzászólás

Olcsó csúcskategóriás mobilt fejlesztett az Apple volt vezére, ami még ráadásul jól is néz ki. A dizájnban egy szintén volt Apple-alkalmazott segített. Az Obi Worldphone nevű új cég rögön két készüléket mutatott be, az SF1-et és az SJ.1.5-öt. A mobilokat Ázsiába, Afrikába és a Közel-Keletre szánják.

10 hozzászólás Tovább