Friss kommentek

Az emberek birkák: ingyen wifiért cserébe mindenre hajlandóak vagyunk

február 23., 10:26 Módosítva: 2016-02-26 16:14:19
247
19 hozzászólás

Hiába lehet folyamatosan arról olvasni, mennyire veszélyes, ha a legalapvetőbb számítógépes és internetes biztonsági alapelveket sem tartjuk be, újabb és újabb kísérletek bizonyítják, hogy az emberek naiv idióták.

Az Avast IT-biztonsági cég egy friss kísérletben a barcelonai reptéren állított nem túl szofisztikált csapdát: jelszó nélkül elérhető wifi-hálózatokat használtak, olyan nevekkel, mint „Starbucks”, „Airport_Free_Wifi_AENA” vagy „MWC Free WiFi”. Az eredmény megdöbbentő:

négy óra alatt kétezren csatlakoztak, vagyis ennyien sétáltak bele a csapdába.

A kutatók azért pont Barcelonát választották, mert most tartják a városban a Mobil Világkongresszus nevű óriási eseményt. Sokan kifejezetten emiatt érkeznek a városba, de természetesen sok a turista is a környéken. A lényeg, hogy az Avast szakemberei játszva szerezhettek volna személyes adatokat is, de most megelégedtek azzal, hogy kigyűjtsék, ki milyen internetes oldalt nézett meg, illetve néha azt is meg tudták nézni, hogy az adott telefonra vagy tabletre milyen alkalmazásokat telepítettek a tulajdonosok.

A jelenség nem furcsa, teljesen átlagos dolog, hogy ha ingyenes wifit találunk valahol, ahol pár percnél több időt töltünk el, akkor mindenféle védelem nélkül csatlakozunk rá, függetlenül attól, hogy egy fogorvosi váróról, egy gyorsétteremről vagy bármilyen más, alkalmi szolgáltatóról van szó. Az Avast arra próbálta felhívni a figyelmet, hogy ha ezt tesszük, mindenképpen próbáljuk meg a böngészést és a kapcsolatot biztonságossá tevő alkalmazásokkal védeni magunkat és az adatainkat, és ha lehet, ne ilyen nyílt hálózatokon keresztül intézzünk a netes banki ügyeinket.

19 hozzászólás

A Telekom feltalálta a szolgáltatók Whatsappját

február 22., 17:06 Módosítva: 2016-02-23 15:01:51
69
9 hozzászólás

A távközlési cégek nagyon megrémültek, hogy a webes vállalatok elhappolják előlük az ügyfeleket, hiszen az online csevegőhálózatok és netes telefonok minden létező eszközön működnek, nem függnek a SIM-kártyától. Nem is a távközlési cégeknek van több mint egymilliárd ügyfelük, hanem a Facebooknak meg a Google-nek.

A Deutsche Telekom túllépett ezen a ijedtségen, és Barcelonában bejelentette az Immmr nevű szolgáltatást, amivel ugyanazt tudják nyújtani, mint a Whatsapp.

Az Immmr tulajdonképpen egy virtuális telefonszolgáltatás, mellyel a telefonszámunkra érkező hanghívásainkat, sms-einket és videohívásainkat is mindig magunknál tudhatjuk, függetlenül attól, hogy nálunk van-e a mobilunk, vagy sem. A legjobb az egészben, hogy az Immmr tesztje

Magyarországon lesz.

Meg Szlovákiában, de ennyire ne vesszünk el a részletekben.

9 hozzászólás Tovább

Szupergyors 5G lesz a csatornafedélben is

február 22., 15:07 Módosítva: 2016-02-22 17:07:37
93
0 hozzászólás

A mobilozást részben az teszi drágává, hogy a mobilhálózatok akkor is elképesztően sok energiát használnak fel, amikor egyetlen mobiltelefon sem csatlakozik rájuk. A mobilkongresszuson az Ericssonnál megismertük azokat a trükköket, amelyekkel a szolgáltatók csökkenteni tudják majd a kiadásaikat, és olcsóbbá válhat a mobilozás.

„Vegyük 100 egységnyi energiafogyasztásnak azt az állapotot, amikor egy Németország méretű hálózaton kikapcsolunk minden eszközt, ami képes lenne rácsatlakozni. Ha ezután háromszor annyi eszközt - mobilt, tabletet - bekapcsolunk, mint amennyinek a megjelenését 2020-ra várjuk, akkor is csak 108 egységre nő a hálózat fogyasztása”  - magyarázta el nekünk a helyzetet Turányi Zoltán, az Ericsson 5G szakértője.

Úgy kell elképzelni az adatforgalmi helyzetet a mobilhálózaton, mint az autós forgalmat az utakon. Az idő nagy részében üres az aszfalt, és az autók között is sok-sok üres útszakasz található. A mobilhálózatok azért fogyasztanak sok áramot, amikor üresen állnak, mert ilyenkor is sok információt kell kiküldeni, hogy az eszközök bármikor fel tudjanak rá csatlakozni. 

Szólj hozzá! Tovább

Elképesztő kamerát kapott a Sony Xperia X

február 22., 13:25 Módosítva: 2016-02-23 10:56:42
64
17 hozzászólás

Ki gondolta volna, hogy a Sony még egy csúcskategóriás sorozattal előáll a Xperia Z-k mellett? Pedig pontosan ez történt, az új X sorozat három tagja - Xperia X, XA és X Performance - komoly erőt képviselnek. A Sonynak szüksége is van erre, mert mostanában nem megy neki túl jól, a feltörekvő kínai riválisok leszorították a toplistáról.

17 hozzászólás Tovább

Sötétben is mindent lát a CAT S60 okostelefonban

február 22., 11:06 Módosítva: 2016-02-22 16:41:27
262
5 hozzászólás

Már többször meglepett minket a CAT a mobiltelefonjaival, például amikor a bemutatón egy működő betonkeverőbe dobták be a készüléket, ezzel demonstrálva, hogy az erős váz szinte mindent kibír. Most is meglepő és valóban egyedi újításokkal rukkolt elő a cég: a CAT S 60 az első mobil, amelyben 

beépített hőkamera van.
5 hozzászólás Tovább

Brutális telókkal újított az LG, a Samsung és a Sony

február 21., 12:19 Módosítva: 2016-02-24 12:03:50
147
0 hozzászólás

A Mobil Világkongresszus (MWC) első napjára az összes nagy mobilgyártó előrukkolt az újdonságaival. A Samsung virtuális valódágban mutatta be a Galaxy S7-et, az LG G5 a világ első moduláris telefonjaként debütált, a Sony Xperia X pedig a kameráival teszi magasabbra a lécet.

Szólj hozzá!

Meglepő ötlet: 4G-re csatlakozik az Alcatel billentyűzete

február 20., 21:58 Módosítva: 2016-02-22 07:36:32
9
0 hozzászólás

Az Alcatel nyitotta a 2016-os barcelonai mobilkongresszust egy koktélozással egybekötött sajtóbemutatójával, ahol a korábban kiszivárogtatott Idol 4 mobilokon kívül egy meglepetéssel is előállt. Bemutatta a Windows 10-es Plus 10 hibridet, amely igazán szokatlan módon csatlakozik az internetre.

A Plus 10 hardvere a mai olcsó hibridek közt átlagosnak mondható, a 10,1 colos és 1280×800 pixeles kijelző mögött 1,92 GHz-es processzor, 2 GB RAM és 32 GB tárhely található. A tárhelyet akár 64 GB-os memóriakártyával is kibővíthetjük. Láttunk már hasonló tableteket más gyártóktól is, de az Alcatel egy ügyes csavarral megoldotta a Windows (illetve a Microsofttal partnerkodó cége) egyik nagy legnagyobb defektjét.

Szólj hozzá! Tovább

Csendben tarolnak a kínai mobilgyártók

február 20., 13:41 Módosítva: 2016-05-26 09:22:29
266
16 hozzászólás

Vasárnap elkezdődik Barcelonában a világ legnagyobb mobilipari eseménye, ahol az összes új mobilt kézbe vehetjük. Vagyis csak majdnem az összeset. A világszerte eladott készülékek egyharmadát a statisztikák "egyéb" kategóriájába száműzött vállalatok gyártják le, és a többségük elkerüli a katalán fővárost, nem tartanak hangzatos bemutatókat a mobilkongresszuson.

16 hozzászólás Tovább

Megérkezett a virtuális SIM-kártya

február 19., 12:58 Módosítva: 2016-02-20 15:59:07
86
7 hozzászólás

 A mobilszolgáltatók szakmai szervezete, a GSMA (Groupe Speciale Mobile Association) elfogadta a virtuális SIM-kártya-szabványt, ezzel egy előfizetéshez több eszköz is csatlakoztatható   írja a GSMA honlapján közzétett közleményében.

7 hozzászólás Tovább

A Telekom 80 üzletében nem lehet már számlát befizetni

február 18., 17:38 Módosítva: 2016-05-23 14:30:29
992
69 hozzászólás

A Telekom ügyfelei panaszkodnak (nálunk is), hogy a cég több üzletében a sorban állás utána a befizetésekkel már a postára irányítják őket. A cég országosan nagyjából 80 üzletben vezette be kísérleti jelleggel, hogy a csak számlafizetés miatt érkezőket a postára illetve a Lapker kijelölt üzleteibe irányítják. Megkerestük a Telekomot, mi az oka ennek a lépésnek. 

69 hozzászólás Tovább

Szól a mobil, ha elhagyjuk a tollat

február 16., 20:53 Módosítva: 2016-05-23 12:51:05
3
8 hozzászólás

Az LG nem bírt türelmesen várni a barcelonai mobilkongresszuson megrendezésre kerülő sajtótájékoztatóra, és már most bemutatott néhány új mobilt. Köztük van a Stylus 2, amelynek elődjét mi is teszteltük. Az óriási, 5,7 hüvelykes kijelzővel bíró telefonhoz nem véletlenül adtak tollat, kényelmesebb azzal navigálni, mint az ujjakkal. Ráadásul rajzolni, írni is lehet a tollal.

Néhány új alkalmazást is kitaláltak a tollhoz. A Pen font app segít, hogy a kézzel írott szöveg ne olyan legyen, mint a macskakaparás. A legérdekesebb szolgáltatás azonban talán a Pen Keeper alkalmazás, amely segít abban, hogy ne veszítsük el a tollat. Szól, ha üresnek észleli a toll helyét és a készülék mozgásban van.

The-LG-Stylus-2-can-alert-you-if-you-leave-your-stylus-behind

A Stylus 2 kicsit vékonyabb, mint elődje, 7,4 milliméter vastag és 145 gramm. Belül 1,2 GHz-es, négymagos processzor hajtja 1,5 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájt tárhellyel. De ez utóbbi bővíthető microSD-kártyával. A készülék Android 6.0 Marshmallow operációs rendszerrel kerül a boltokba.

8 hozzászólás Tovább

Videón a Samsung vízálló csúcstelefonja

február 16., 08:51 Módosítva: 2016-02-16 16:50:17
19
0 hozzászólás

A tegnapi, a telefon erejét kiszivárogtató anyag után újabb véletlen történt az elméletileg február 21-én bemutatkozó új Samsung-csúcstelefonnal kapcsolatban: egy indonéz oldalon idő előtt elérhetővé vált a készülék előnyeit bemutató kisfilm.

A reklámban Dellie Threesyadinda indonéz íjász edzésén keresztül láthatjuk, milyen újítások lesznek a telefonban – persze ez inkább csak utaláshalmaz, semmint tényekkel alátámasztott specifikáció. A videón a vezeték nélküli töltés, az okosórával és a fitnesz-alkalmazásokkal való jó együttműködés mellett a vízállóság az, amit kiemelnek, egy teaser-oldalon pedig ennek megfelelő jelmondatokat („gondmentes felfedezés”) olvashatunk. Az oldalon további jelek utalnak arra, hogy az új telefonban átdolgozott biztonsági funkciók, illetve fényerősebb kamera lesz (vagy kiváló zseblámpa, a „bring light to the night” szlogen ebből a szempontból nem egyértelmű).

A telefon formáját tekntve nem sokban tér majd el az elődmodell S6 Edge nevű, csapott szélű változatától, bár úgy tűnik, hogy a tetszetős forma (szerencsére) továbbra is egyszerű dizájnelem, érintőképernyős funkciót nem adnak a telefon szélének. A telefont a barcelonai mobilkongresszuson mutatják majd be, elméletileg az Index is ott lesz, bár még pár ilyen véletlen szivárgás, és nem sok meglepetés marad majd, amit megírhatunk.

Az eddigi pletykák szerint a Galaxy S7-nek

  • 2560×1440 pixeles AMOLED kijelzője,
  • régiótól függően Snapdragon 820 vagy Exynos 8 rendszercsipje,
  • 32 vagy 64 GB tárhelye,
  • minden eddiginél fényérzékenyebb kamerái (f/1,7-ről pletykálnak),
  • és a korábbinál nagyobb, 3600 mAh-s akkuja lesz.
Szólj hozzá!

Márciusban jön Magyarországra az utolsó Lumia

február 15., 17:54 Módosítva: 2016-02-16 11:43:31
10
40 hozzászólás

A Microsoft bejelentette a Windows 10-et futtató Lumia 650-et, amit Nyugat-Európában február 18-tól lehet kapni, Magyarországon pedig március első felében jelenik meg. 

40 hozzászólás Tovább

Hatalmas erő lesz a Galaxy S7-ben

február 15., 12:05 Módosítva: 2016-02-16 11:20:49
58
48 hozzászólás

Samsung Galaxy S7 kétszer erősebb lehet a tavalyelőtti csúcskategóriás mobiloknál. A nowhereelse.fr francia hírportálon nyilvánosságra hozott kémfotón az látható, hogy a mobilok teljesítményét mérő Antutu Benchmarkkal 134 ezer pontot ért el a Samsung hamarosan megjelenő okostelefonja. 

48 hozzászólás Tovább

Androidon is uralkodni akar a Microsoft

február 13., 17:18 Módosítva: 2016-04-19 09:34:53
61
36 hozzászólás

Mint az olimpikonoknak egy horzsolás, annyira lehet kellemetlen a Microsoftnak, hogy a Windows Mobile rendszer nem lett átütő siker. A redmondi szoftvercég jól terjeszkedik a rivális platformokon, az iOS-t és az Androidot be akarják venni. A napokban például azt jelentették be, hogy már

74 gyártó telepíti fel Androidra a Microsoft szoftvereit.

Az Androidot 1,4 milliárd ember használja aktívan, tehát minden applikáció, amit erre a platformra kiadnak, pillanatok alatt hatalmas sikerré válhat. A Microsoft a gyártók igen kis töredékét tudta behálózni, egy tavaly augusztusi jelentés szerint 1294 márkanév alatt 24 ezer különböző androidos eszköz volt forgalomban.

Bár a Microsoft a legnagyobbakra célzott, például a Samsunggal és az Acerrel kötött megállapodást, az Androidon a jelenlét önmagában nem elég a sikerhez. Ez egy nyílt platform, tehát a felhasználók szabadon lecserélhetik a gyárilag telepített appokat bármi másra, amit ők jobbnak látnak.

36 hozzászólás Tovább

Ettől a dátumtól megbénul az iPhone

február 13., 13:31 Módosítva: 2016-02-14 13:47:48
391
37 hozzászólás

Súlyos hibát talált az Apple a 64 bites iOS operációs rendszerben, és egyelőre nem tudni, hogy miként lehet helyreállítani a használhatatlanná vált készülékeket. 

Az iPhone, iPad vagy iPod megbénításához át kell állítani a dátumot 1970 január 1-re, és újraindítani a készüléket.

Ne próbálja ki!

Ilyesmi aligha történik meg véletlenül, és aki nem akarja, hogy a rosszindulatú trollok ezzel a módszerrel tegyék tönkre a drága mobil készülékét, azonnal tegyen kijelzőzárat a mobilra, és kapcsolja ki az automatikus időbeállítást is.

37 hozzászólás Tovább

Mindent tudunk az utolsó Lumia telefonról

február 8., 14:45 Módosítva: 2016-02-10 10:02:08
19
59 hozzászólás

Szinte minden apró részlet kiderült a Microsoft utolsó Lumia telefonjáról, a Lumia 650-ről, mivel kiszivárgott egy, a sajtónak szánt termékfotó, a telefon összes specifikációja, illetve az ára is.

59 hozzászólás Tovább

Kéz a kézben jár az Ubuntu és a Windows

február 6., 16:17 Módosítva: 2016-02-10 10:02:10
50
22 hozzászólás

Mintha szerelmespár lennének, úgy követi egymást az Ubuntu Linux és a Microsoft Windows. A világszerte népszerű Ubuntu fejlesztője, a Canonical is úgy gondolja, hogy a tabletek akkor lesznek igazán hasznosak, ha számítógépként is működnek. A Microsoft pedig ahogy kinyitja a száját, egy hibrid gép esik ki belőle.

22 hozzászólás Tovább

Magyar mobilhálózatok Európa legjobbjai

február 4., 13:20 Módosítva: 2016-02-05 13:28:28
266
17 hozzászólás

Az iparágban elismert OpenSignal globális felmérése az 4G/LTE hálózatokról azzal a meglepő eredménnyel zárult, hogy ma már a 30 megabit per másodperces letöltési átlagsebesség is gyakori, a fejlesztésekben úttörő szerepet játszó USA és Japán lefedettségben még mindig elég jó, de sebességben óriási a lemaradásuk. Ami pedig nekünk különösen jó hír:

a Telekom és a Telenor magyar hálózata a legjobbak közt van Európában.

A holland T-Mobile és a dán TDC van még az említésre méltó európai szolgáltatók közt. A legtöbb nyugat-európai ország, így például az Egyesült Királyság, Franciország és Németország, még mindig erősen függ a 3G-től. A világ első 4G/LTE hálózatait 6 éve indították el, azóta igazán lett volna idő kiépíteni az új generációs szolgáltatást.

17 hozzászólás Tovább

A Windows Phone halott, éljen a Windows Phone!

február 4., 10:23 Módosítva: 2016-02-10 10:02:10
5
34 hozzászólás

Hiába haldoklik a Windows Phone, Japánban valamiért nagyon rákaptak a legújabb, Windows 10-et futtató modellekre, már most több ilyet adtak el, mint a korábbi Windows 7-es és 8-as modellekből eddig összesen. Most pedig a VAIO is kiadott egy saját új, csilli-villi Windows-modellt.

VAIO Phone Biz Silver alumi.0
Fotó: theverge.com
34 hozzászólás Tovább

Windows Mobile-t csinálhatunk az iPhone-ból

február 4., 09:08 Módosítva: 2016-02-05 09:05:09
94
35 hozzászólás

Nyugodjon le mindenki, főleg az Apple-rajongók, mert senki sem fogja bántani az Apple mobil eszközein futó iOS operációs rendszert. De azért azt is lássuk be, okkal találunk a weben leírásokat arról, hogyan miként tudjuk eltüntetni a szemünk elől az Apple béna alkalmazásait. Néhány módszer a garancia elvesztésével jár, én leragadtam ott, hogy van egy Apple's shit nevű mappám, csordultig megtömve ikonokkal.

Microsoftot mindenhová

A Microsoft-vezér Satya Nadella véletlenül éppen azt a stratégiát találta ki, hogy őrült módon elkezdtek appokat gyártani és felvásárolni. A Windows Mobile még mindig csak vegetál, hiába öntik bele pénzt, így most fontosabb ott megszólítani a felhasználókat, ahol azok megtalálhatók. Az a céljuk, hogy bármilyen platformon, így az iOS-en is a Microsoft-appokat és szolgáltatásokat válasszák a mobilozók. Tehát nem szó szerint értendő a cím, csupán arról van szó, hogy a Microsoft szépen fejlődő szolgáltatásai, és a korábban Windowshoz kötődő appok az Apple rendszerein is elérhetők.

35 hozzászólás Tovább

Okoskonnektorral újít a Telekom

február 2., 14:11 Módosítva: 2016-02-03 09:19:10
20
9 hozzászólás

Amikor a Telekom pár éve elindította az Otthonőrző nevű távfelügyeleti szolgáltatást, még nagyon kezdetlegesek volt a lakásban felhasználható kütyük. Most viszont teljes sebességgel dübörög a Dolgok Internete, százféle online biztonsági kamera, bébimonitor, mozgásérzékelő, fogyasztásmérő és más szenzor közül válogathatunk.

9 hozzászólás Tovább

A mobilkongresszusra készülnek a nagyok

február 1., 08:55 Módosítva: 2016-02-15 11:42:33
0
0 hozzászólás

A Samsung a barcelonai mobilkiállításon fogja bemutatni legújabb csúcsmodelljeit. Már harmadik alkalommal választják a világ egyik legnagyobb mobilkiállítását, a Mobile World Congresst ahhoz, hogy ott mutassák be az éves csúcskészülékeiket. Idén február 21-én tartják a nagyszabású bemutatót.

Szólj hozzá! Tovább

Álmatlanok az éjszakák a bázisállomás alatt

január 30., 01:07 Módosítva: 2016-01-31 08:04:07
91
0 hozzászólás
Egy fiatal család kiköltözött a pesti belvárosból Gödöllőre, hogy a vidék nyugalmában neveljék fel a gyermeküket. A csúcstechnika kibabrált velük, a padlástérbe telepített bázisállomás a téli hűvösben csak úgy duruzsol, mint egy cirkó, a nyári hőségben azonban felpörögnek a ventilátorok.

Közérdekű cél az országos lefedettség, hogy mindenhol jól tudjunk telefonálni, internetezni. Ehhez a szolgáltatóknak több ezer bázisállomást kell elhelyezniük, minél magasabban, de nincs elég torony, ahová feltelepíthetnék az eszközöket. Emiatt a mobilcégek lakossági segítséget is igénybe vesznek: épületek tulajdonosaival, közös képviselőivel próbálnak egyezségre jutni, és a tetőről meredező antennákat bérleti díj kifizetésével teszik vonzóbbá. 

Évente több százezer forint bevételhez juthatnak így az ingatlanok.

Előnyösnek tűnhet az ajánlat, sokszor máshogyan nem is jut pénz az épület felújítására, szigetelésére, szépítésére. Rossz esetben azonban sok fejfájást okozhatnak a lakóknak a hálózati eszközök.

Szólj hozzá! Tovább

Két kijelzőt kaphatnak a Microsoft mobiljai

január 29., 15:20 Módosítva: 2016-02-08 14:14:00
32
0 hozzászólás

Sokféle ötletet láttunk már a kijelzővédő takaró hasznosítására, és a WM Power User által előkotort tervek egész érdekesek. A hírportál szerint a Microsoft Research egyik csoportja keményen dolgozik azon, hogy a képen látható módon megduplázhassunk az okostelefonokon a kijelzők számát.

Szólj hozzá! Tovább

Melyik a leggyorsabban növekvő mobilgyártó?

január 28., 16:07 Módosítva: 2016-05-26 09:22:29
29
27 hozzászólás

Szinte mindenkinek van már okostelefonja, mégis eladtak tavaly 1,4 milliárd új készüléket. Az IDC legfrissebb jelentéséből az is kiderül, hogy melyik öt gyártó teljesített a legjobban. 

27 hozzászólás Tovább

Panaszok miatt megszűnnek a kék számok

január 28., 11:17 Módosítva: 2016-01-28 14:31:03
8
3 hozzászólás

Sokan panaszkodtak, hogy a szolgáltatók a hívó előfizetőkre hárították a kék számokon lebonyolított beszélgetések teljes díját, noha éppen az lenne a kék szám lényege, hogy a díj a hívó és a hívott előfizető között oszlik el. A szolgáltatókkal nem sikerült egyeztetni, úgyhogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elrendelte a kékszám-szolgáltatás megszüntetését.

3 hozzászólás Tovább

Egy okkal kevesebb, hogy Windowst vegyünk

január 26., 10:04 Módosítva: 2016-01-27 10:31:06
99
82 hozzászólás

A Microsoft a napokban kiadta a vállalati tesztelőinek a Windows Mobile rendszeren bevezetett Word Flow billentyűzet próbaváltozatát iOS-re, és ez hamarosan Androidon is megjelenik. A Verge úgy tudja, hogy a Word Flow appot később nyilvánosan elérhetővé teszik a szoftverboltokban.

Untitled-1
Fotó: theverge.com
82 hozzászólás Tovább

Ez a brutális csip odaver a számítógépnek

január 25., 14:07 Módosítva: 2016-01-26 11:26:34
127
89 hozzászólás

A pár hét múlva kezdődő barcelonai mobilkongresszuson a legmenőbb okostelefonokban a Qualcomm Snapdragon 820 csip lesz a sztár. Az alapoktól teljesen újratervezett csip nagy teljesítményt, megnövekedett üzemidőt és kiváló minőségű hálózati kapcsolódást ígér, de erre mi csak álmosan legyintünk, mert ez semmi ahhoz képest, hogy mit pletykálnak az utódjáról.

qualcomm-snapdragon-820
A jövő év elején megjelenő Snapdragon 830 lehet a legerősebb szög a hagyományos számítógépek koporsójában.
89 hozzászólás Tovább

Sokkal több androidos appot töltünk le, mint iOS-alkalmazást

január 21., 09:40 Módosítva: 2016-01-21 11:43:59
1
1 hozzászólás

A mobilos alkalmazások statisztikáit elemző App Annie kiadta a 2015-ről szóló jelentését. A Google alkalmazásboltja sokkal több letöltést produkált, de az Apple még így is több bevételt látott az appokból.

1 hozzászólás Tovább