A Fallout 4 lett az év játéka a DICE-on

2016.02.19. 17:10

A Bethesda Softworks játéka, a Fallout 4 nyerte a 19. D.I.C.E. Awardson (röviden: DICE) a legjobb játéknak járó díjat. A játékot jutalmazták kiemelkedő játékrendezésért, és elnyerte az év szerepjátéka/MMORPG-je díjét is. A játékhoz tartozó app, a Fallout Shelter lett a legjobb mobiljáték. (A Fallout 4-ről itt írtunk kritikát, a Fallout Shelterről itt.)

A nagy esélyesnek tartott The Witcher 3: Wild Hunt ezen a díjátadón a legjobb történetért. a kiemelkedő technikai teljesítményért és a legjobb játékdizájnért kapott díjakat. A tavalyi Golden Joystickon viszont a Witcher 3 tarolt: ott elvitte az az év játéka, a legjobb sztori, a legjobb látványvilág, legjobb jelenet, az év gyártója díjakat is. Sőt, az Index olvasói is ezt szavazták meg legjobb játéknak. (És kritikusunknak is nagyon tetszett.)

xqha2xt668fy9yltvwm8.png

A D.I.C.E. Awards díjait két szervezet, az amerikai központú Academy of Interactive Arts and Sciences és az International Game Developers Association tagjainak szavazatai alapján osztják ki. A díjátadás egy háromnapos rendezvény lezárása volt, Las Vegasban.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!