Előzetest kapott a Halo televíziós adaptációja

2022.01.31. 13:35

Tavaly decemberben ugyan már közzétett pár ízelítőt meg egy rövid kedvcsináló videót a Game Awards során a Halo-sorozatról a Paramount. Január 30-án a teljes előzetes és a premierdátum is napvilágot látott az Xbox egyik legnagyobb húzócíme alapján készült televíziós sorozatról.

A Halo-tévésorozat régóta húzódik, eredetileg 2015-ös premierről is szó volt, fejlesztésében pedig Steven Spielberg is szerepet vállalt – írja az IGN. Hét évet csúszott ugyan a projekt, Spielberg pedig maradt vezető producerként, a történetet azonban már nem a legendás rendező, hanem Kyle Killen és Steven Kane dolgozták ki.

A 2022. március 24-én a Paramount+ kínálatában – nálunk a SkyShowtime-on – debütáló tízrészes szériában az emberiség küzdelmét követjük majd, ahogy a 26. században harcol a Covenant nevű idegen faj által irányított birodalom ellen. A főhős a játékokból már jól ismert Master Chief, a Spartan program szuperkatonája, akit Pablo Schreiber visz színre.

A sci-fi és akció stílusba sorolt alkotás epizódjait Otto Bathurst, Jonathan Liebesman, Jessica Lowrey és Roel Reiné rendezték. A vezető szerepekben Pablo Schreiber mellett Natascha McElhone-t, Yerin Hát, Charlie Murphyt, Shabana Azmit, Rafael Fernandezt, Jen Talyort és Olive Grayt láthatjuk majd.

Az előzetes itt megtekinthető:

A legutóbbi címről a játéksorozatban, a Halo Infinite-ről itt írt bővebben az Index.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM