Natália
-3 °C
8 °C

Kütyüket kapnak a sztárok

2004.02.28. 15:59
Az Oscar-díjat elnyerő sztárok csúcstechnológiás tévéket, műholdas előfizetést és intelligens telefont kapnak az aranyszobrocskák mellé, de a vesztesek sem mennek haza üres kézzel.
A csúcstechnológiás eszközök nemcsak a díjkiosztó gála technikai hátterét adják, a sztárok ajándékcsomagjaiban is van belőlük bőven. A gyűjteményben megtalálható egyik ajándékutalványt 43 inches Samsung DLP tévére lehet beváltani, amelyet a Voom tizenkét hónapos műholdas előfizetéssel egészített ki. Az előfizetés harminc nagy felbontású csatornát is tartalmaz, többek között huszonegy exkluzív csatornát, amelyen egyáltalán nincs reklám. A tévészett együttes értéke több mint hatezer dollár.

Ezerötszáz dolláros telefon

A győztesek a tenyérszámítógépek és mobiltelefonok keresztezésével létrejött Kyocera 7135 intelligens telefont is megkapják, amely a hagyományos funkciók mellett internetezésre és zenehallgatásra is alkalmas. A telefon Sherwood Personal Security titkosító szoftvere az összes személyes információt biztonságos helyen tárolja, amelyhez az avatatlan felhasználók nem férhetnek hozzá. A Fehér Házban ugyanezt a szoftvert használják, ezért csöppet sem lehet meglepő, hogy a telefon ezerötszáz dollárba kerül.

Természetesen azok is kapnak ajándékot, akik idén nem nyertek semmilyen díjat. A Sprint távközlési cég például a Toshiba VM4050 videotelefonjával próbálja megvigasztalni a veszteseket. Mindegyik telefon előlapjára rágravírozzák a jelölt monogramját, és feltöltik rá a filmje alapján elkészített csengőhangokat és háttérképeket.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.