Judit
-2 °C
8 °C

Barna folt a napszemüvegen

2005.07.29. 10:10
Megjelent a Motorola és az Oakley kihangosítós napszemüvege, a RAZRWIRE. A mobilgyártó üzleti mobilt és új online tartalmakat is bemutatott.

A drága divatkiegészítő kecsesebb, mint a tavaly év végén bemutatott THUMP, ugyanakkor kérdéses, hogy leendő tulajdonosok vajon mennyi ideig tartják jó ötletnek, hogy egy tacskókakinak kinéző tárgyat dugjanak a fülükbe. A kihangosító még csak nem is sztereó, mivel egyetlen füldugasza van, de támogatja a bluetooth 1.1 és 1.2 adatátviteli szabványt, amelyekkel zene is sugározható a kihangosítóra.

RAZRWIRE oldalról

Szerencsére nem kell rövidre fogni a telefonhívásokat egy váratlan lemerüléstől félve, a RAZRWIRE ugyanis egyetlen feltöltéssel ugyanis ezer órán át rendelkezésre áll, és ötszáz órás a beszédideje.

Okosodó mobilok

A Motorola a napokban bemutatta a Q nevű okostelefonját is, amely sokak szerint a Blackberry legfőbb konkurense lehet, viszont nem árt tudni, hogy csak körülbelül fél év múlva jelenik meg, és addig a Blackberry még bármivel megjelenhet a piacon. A qwerty gombsorral felszerelt mobilon Windows oprendszer lesz és állítólag nagyon jól kommunikál majd mindenféle Exchange levelezőszerverekkel.

Mobilszélessávú tartalomszolgáltatásban is előrelépett a Motorola: a linuxos telefonjait használók hozzáférhetnek a Yahoo speciális tartalmaihoz, többek között az iRadio online rádiócsatornáihoz, amelyek még idén elindulnak.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!