Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Kéziszex usb-kábellel

2005.04.21. 12:15
Itt a Playboy Station Portable: a magazin a Sony kézikonzoljára optimalizálja modelljeit. A felöltözött sztárok ingyen vannak, de a meztelenekért fizetni kell. A hordozható játszótársak telepítése fáradságos, az eredmény lehangoló.

A technikai vívmányok iránti töretlen lelkesedéséről tett ismét tanúbizonyságot a Playboy, amikor a hét elején bejelentette: az Apple iPodja után a Sony hordozható konzoljátékára, a PlayStation Portable-re (PSP) is letölthetővé teszi a modelljeiről készült, igényes fényképeket és videófelvételeket. Az Playboy.com-ról most ingyen letölthető induló anyag arról az Amy Sue Cooperről készült, akit a magazin a 2005-ös év "cyber girl"-jének választott.

Ingyen szájtátás latexben

#alt# Az ingyenes letöltéshez csak egy e-mailcímet kell megadni, azokra viszont, akik valóban a PSP-jükre szeretnék juttatni a képeket, kilenc pontba szedett tortúra vár az usb-kábeles csatlakozástól a playboy_h, playboy_v és mp_root folderek menedzselésééig.

Csodát senki ne várjon: a 3,5 megabájtos zip fájlba összesen hat képet és egy félperces videót tömörített a Playboy, és a Playstationnel való azonosulás egyetlen jele, hogy a jpeg formátumú képek méretaránya megegyezik a konzol 16:9-es kijelzőjének arányaival.

A tartalmat tekintve a kibervonalat az erősíti, hogy Coopert nem a szexipar által erotikusnak képzelt harisnyakötőbe, hanem fekete és ezüstszínű latexbe öltöztették a jelmeztervezők. A Quicktime-mal lejátszható három megabájtos, félperces mp4-es videóban akcióra is sor kerül: a sztár felmegy egy csigalépcsőn, úgy tesz, mintha lopakodna, közben - nyilván rendezői instrukcióra - pucsít egyet, erotikusan kinyitja a száját - majd lopakodik tovább.

Ruhátlan sztárokat viszont csak pénzért portol a Playboy a Playstationre: a nyúlfejjel tematizált "Cyber Clubba" az éves előfizetés havi 8, a havi előfizetés 20 dollárba kerül.

A Playboy a technika élvonalában

A szakmagazinnak nem ez az első kiruccanása a kéziszex területére: tavaly az Apple mérhetetlenül sikeres hordozható hanglejátszóját és képnézegetőjét, az iPodot vette célba modelljeivel. A lap "iBod" névre keresztelt szolgáltatását ( a "bod" az angol "body", vagyis "test" rövidült formája) ugyanúgy csak a kiberklub fizetős tagjai vehetik igénybe, mint most a PSP-s verziót.

"Folyamatosan arra törekszünk, hogy a high-tech élvonalában járjunk, így a technika fejlődésével együtt továbbra is olyan anyagokat készítünk, amelyek a Playboy tartalmát minden, a fogyasztók által kívánatosnak tartott médiaplatformra eljuttatják" - nyilatkozta a Playboy.com szerkesztője, John. D. Thomas.

A hordozható Playstation az Egyesült Államokban március végén került a boltokba 250 dolláros áron, és egy hét alatt hatszázezret adtak el belőle. A kézikonzol Európában még nem kapható; Nagy-Britanniában felárat is fizetnek a felhasználók a szürkeimportból származó darabokért.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.