Milyen a nyilvános Facebook-profilom?

2016.09.23. 10:37

Ötlete, vagy kérdése van?

Valószínűleg a felhasználók többségének fogalma sincs arról, hogy mit látnak azok a Facebook-profiljából, akik nem az ismerősei. Lehet, hogy ön is túl sok személyes információt oszt meg másokkal. 

Ha nem állítja be azt, hogy mi látható a nyilvános profilképén, elképzelhető, hogy mindenki számára elérhetők lesznek azok a képek és posztok, amelyeket inkább megtartanak szűk családi körben.

megtekintesmint.png

Ennek szabályozásához a profiloldalunkra kell menni és a háttérkép jobb alsó sarkában lévő Tevékenységnapló megtekintése linkre kattintani. A lenyíló menüből válassza ki a Megtekintés mint... pontot. Kész is, innentől kezdve azt látja, hogy a nem ismerősök mit látnak a megosztásaiból. Ha jól állította be, akkor csak a profilképét. Ha nem, akkor minden más személyes posztot.

ismerosoktiltasa.png

Azt is ki lehet választani, hogy egy adott posztot ki láthasson vagy éppen ki ne láthasson. Akár egyetlen ember elől is el lehet rejteni egy-egy posztot, különösen jól jöhet ez akkor, ha meglepetésbulit szervezünk valakinek. Ehhez a posztolás előtt rá kell kattintani a poszt alatti nagy kék gombra (nem a Küldés, a másik, Ismerősök gombra). Itt a További lehetőségeket válassza, majd az Egyéni beállítást. A többi értelemszerűen megy, beírhatja mindazok neveit, akikkel nem szeretné megosztani posztját.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM
Ötlete, vagy kérdése van?