Gábor, Karina, Ders
7 °C
21 °C

Tovább tart a BSA Tűzszünet kampánya

2003.01.22. 15:51
A BSA (Business Software Alliance) Magyarország országos "Tűzszünet" kampányt hirdetett 2002-ben. Mivel kampányunk a tavalyi év során nem jutott el minden régióba, ezért ugyan azon feltételekkel folytatjuk ez évben. A kampány célja a BSA jogérvényesítési tevékenységének intezívebbé tétele, a legális szoftverhasználat fontosságának tudatosítása.

Ennek kapcsán egy adott régióra vonatkozóan 30 napos türelmi időszakot hirdetünk. A BSA így biztosítja minden vállalkozás számára, hogy rendbe tegye szoftvernyilvántartását, és rendezze az esetlegesen illegálisan használt szoftvereinek helyzetét. A BSA sem büntető-, sem egyéb peres eljárást nem kezdeményez az adott megyében e 30 nap alatt illegális szoftverhasználat miatt, illetve szerzői jogok megsértésének gyanújával, tehát mindenki büntetlenül kérhet segítséget ez időszak alatt akár a BSA-tól, akár viszonteladójától. Használja ki a "Tűzszünetet", és szánja rá az időt szoftvernyilvántartása rendbetételére!

A 30 nap letelte után, a BSA folytatja munkáját, és büntetőfeljelentéseket tehet az illetékes rendőrhatóságoknál olyan cégek ellen, ahol alapos okkal feltehető, hogy illegálisan használnak szoftvereket.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!

Wellness hétvégék belföldön

A kényeztetés egész évben jár Önnek! Válasszon a legjobb ajánlatokból.