Ágnes
-13 °C
0 °C

Biometriai azonosítás a Sunnál

Index
2003.03.10. 15:21
A Sun Microsystems, az AC Technology és a Cross Match Technologies a világon elsőként kínál olyan személyazonosítási megoldást, amely a biometriai adatokat Smart Card (intelligens kártya) technológiával egyesíti.

Az AC Technology "BiObex" nevű, biológiai azonosítást felismerő szoftveréből, a Cross Match Technologies "Verifier E" ujjlenyomat-olvasójából és a Sun Microsystems úgynevezett vékonykliens asztali munkaállomásaiból álló rendszer az első olyan törvényszéki előírásoknak is megfelelő, biometriai alapú hitelesítési megoldás, amely megfelel a NIST (National Institute of Standards and Technology) előírásainak.

A megoldás eredetileg az amerikai szövetségi kormány számára készült, de igen jól használható a nagy biztonságot igénylő területeken, például az egészségügyben, vagy a bankszaktorban. Az új "BiObex" szoftver segítségével nemcsak az asztali gépekhez, hanem bármely más fizikai vagy digitális portálhoz és más belső céges hálózatokhoz, vagy az internethez való hozzáférés is szabályozható.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.