Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Rugalmasan alakítható vállalati telefonhálózat a Pannon GSM-től

2003.03.19. 12:09
A Pannon GSM új telefonhálózati megoldást kínál a 10-70 fős vállalatok számára, amely a vonalas vállalati belső hálózatok képességeit a mobiltelefonok előnyeivel ötvözi. A MobiTrend névre keresztelt rendszerben működnek a rövid számon hívható mellékek, sőt, a hívásátadás egymástól több száz kilométerre tartózkodó kollégák között is megoldható. Mindezek lehetővé teszik, hogy a vállalatoknak ne kelljen egyszerre vezetékes és mobil telefonhálózatot fenntartaniuk.

A MobiTrend szolgáltatás a kommunikációs költségek csökkentését is elősegíti, ugyanis a csoporton belüli hívásokra kedvezményes percdíjat számol a Pannon GSM. Emellett személyre szabható beállításokkal elválasztható egymástól a vállalati és magáncélú hívások számlázása: az előbbiek egyetlen, összesített számlán jelennek meg, míg az ugyanazon készülékről és SIM-kártyáról indított magánbeszélgetésekről közvetlenül a felhasználóhoz érkezik a számla.

A rendszer rugalmasságát biztosítja a könnyű programozhatóság, amelyet az interneten keresztül lehet lebonyolítani. A rendszergazda részletesen beállíthatja, hogy az alkalmazottak milyen hozzáféréseket kaphatnak, azaz mely készülékről lehet roaming, WAP vagy más szolgáltatásokat igénybe venni. A MobiTrend rendszer áttelepítése soha nem okozhat gondot, és az új alkalmazottak- eredeti Pannon GSM hívószámukat megtartva - egy pillanat alatt csatlakozhatnak a vállalat telefonos rendszeréhez.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!