Mária
-6 °C
-2 °C

Üzleti szolgáltatáscsomaggal jelentkezik a Vodafone

2003.04.04. 11:43
A már meglévő üzleti alkalmazások (GPRS roaming, Eurocall, Eurocall Platinum és globális számok) mellett áprilisban két új termékkel bővül a Vodafone üzleti szolgáltatásainak sora.

A Vodafone Mail nevű integrált mobil üzenetközvetítő szolgáltatás április 15-én indul Magyarországon. Az új alkalmazásnak köszönhetően a hangposta, az e-mail és a fax üzenetek egy integrált postafiókban rendszerezve tárolódnak, amelyek bármikor és bárhonnan elérhetők. A szolgáltatás segítségével a felhasználók a Vodafone GPRS Internet segítségével a számítógépre is letölthetnek e-mail, hang- és faxüzeneteket. A postafiókot webes felületen is elérheti a felhasználó, ahol e-mail üzenet, SMS, fax – és hangüzenet is küldhető, s az üzenetek küldését személyes címjegyzék egyszerűsíti. A Vodafone Mail szolgáltatást havi- és csatlakozási díj nélkül vehetik igénybe a Vodafone havidíjas ügyfelei.

A Vodafone csoport április elejétől dobja piacra azt a laptopba helyezhető kártyát (PCMCI), amely segítségével a világ minden pontjáról on-line kapcsolatot hozhat létre a felhasználó anélkül, hogy mobiltelefonját laptopjához csatlakoztatná vagy vezetékes vonalat keresne. A könnyen installálható és kezelhető szoftver segítségével másodpercek alatt elérhető a vállalati hálózat, e-mail, s kényelmesen lehet SMS-t küldeni a számítógépről, laptopról. A Magyarországon április 3-ától induló szolgáltatást havidíjas ügyfeleinek kínálja a Vodafone. A kártya sebessége 45kb/s is lehet a GPRS hálózat segítségével, ami összehasonlítható a hagyományos modemes kapcsolattal. A Vodafone Mobile Connect Card kezdőcsomag ára 69,990 Ft, amelyhez tartozó előfizetés havidíja bruttó 1,500 Ft (GPRS Internet ára bruttó 3,500 Ft, a távoli LAN hozzáférés 3,500 Ft, s egy SMS ára bruttó 30Ft).

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!