Ambrus
-7 °C
3 °C

Szeptembertől ingyen bővíti szolgáltatásait a Microsoft

Napi Online
2003.06.04. 09:24
A Microsoft május 28-án bejelentette, hogy 2003. szeptembertől világszerte kibővíti a Frissítési Garancia Programja (SA) révén elérhető szolgáltatásainak körét. A társaság az ügyfelek visszajelzései alapján bővíti a hosszú távú licencszerződések előnyeit a termékbevezetés, a rendszerüzemeltetés és a tréning területén. Az új szolgáltatásokkal automatikusan - külön díj felszámítása nélkül - növekszik a Microsoft termékeinek és programjainak értéke azon felhasználók számára, akik hosszú távú szoftverkövetést tartalmazó licencszerződéssel - Enterprise Agreement, Open Subscription, Select SA, Open SA - rendelkeznek. A redmondi székhelyű cég célja az ügyfelek elégedettségének további növelése.

A szeptemberben bevezetésre kerülő többletszolgáltatásokat a jelenleg érvényes, Frissítési Garanciát tartalmazó szerződéssel rendelkező ügyfelek automatikusan vehetik igénybe a szerződés időtartama alatt. A program új szolgáltatásai közé tartoznak - többek között - az ügyfelek számára biztosított tréningprogramok, illetve kibővített terméktámogatási szolgáltatások, és hogy az ügyfeleknél kijelölt személyek hozzáférést kapnak e-learning forrásokhoz és részvételi lehetőséget a Microsoft által minősített oktatási központokban szervezett továbbképző tanfolyamokon.

A terméktámogatás keretében a munkatársak hozzáférhetnek a web-alapú technikai segítségnyújtó forrásokhoz, igénybe vehetik az ingyenes telefonos segítségnyújtást. Az informatikusok számára elérhetővé válik a TechNet Plus program tartalma, amely magában foglal tudásbázis cikkeket, meghajtóprogramokat, felhasználói programokat, az új szoftvertermékek béta változatait és a legújabb alkalmazások tesztverzióit is. A Microsoft ezeket az előnyöket a Frissítési Garancia vásárlóinak külön díj felszámítása nélkül biztosítja.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.