Miklós
-7 °C
2 °C

Kedvezményt és PC-t kapnak a polgárőrök

Index
2003.06.16. 13:17
Kapcsolódó cikkek (1)
A Westel, valamint az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) által aláírt megállapodás alapján a civil szerveződés 30 ezer kedvezményes előfizetéshez juthat, ezzel segítve a tagok közötti kommunikációt. A megállapodás részeként a Westel eszközökkel és különleges szolgáltatásokkal járul hozzá a polgárőrök tevékenységéhez.

Az országszerte közel 60 ezer tagot számláló OPSZ 3 évre szóló megállapodás kötött a Westellel. A keretmegállapodás alapján a szövetség akár 30 ezer kedvezményes - a polgárőrök igényei szerint kialakított díjcsomaggal igénybe vehető - előfizetést vásárolhat és emellett készülékvásárlási engedményre jogosult.

A megállapodás alapján a Polgárőr Szövetség a Magyarországon egyedülálló, a GSM hálózatok és a különcélú professzionális mobil rádiórendszerek előnyeit egyesítő GSM Pro szolgáltatás lehetőségeivel is megismerkedik. A különleges, csoporthívásokra is alkalmas rendszerrel kapcsolatos tapasztalatok alapján a későbbiekben a GSM Pro szélesebb körű alkalmazására is sor kerülhet majd.

Az együttműködés részeként emellett a Westel a Polgárőr Szövetség megyei központjainak jobb felszereltségének érdekében, az internet használatához és a hatékony munkát segítő intranet kialakításához 10 darab számítógépet biztosít.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!