Emánuel
3 °C
12 °C

Állami 3,5 milliárdos PC beszerzés

MTI
2003.10.08. 01:27
A Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatóság (MKGI) 3,54 milliárd forint keretösszegben szerez be Intel és AMD processzor alapú személyi számítógépeket. A központosított közbeszerzés összesen 1010 intézmény részére történik.

A Közbeszerzési Értesítő szerint a hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos közbeszerzési eljárás magába foglalja a rugalmasan konfigurálható személyi számítógépek szállítását, a kiegészítőket és a kapcsolódó szolgáltatásokat.

A megállapodás 2004. július 31-ig érvényes. A kiírás szerint 12 részteljesítésben hirdették meg a tendert, attól függően, hogy kelet-magyarországi, nyugat-magyarországi illetve budapesti székhelyű közigazgatási intézmények ellátásáról van szó. Ezeket egyenként 4-4-4 részteljesítésre bontották, a szerint, hogy AMD, Intel Pentium 4,3 Gigahertzes (GHz), 2,4 GHz-es, illetve ez utóbbiból egy másfajta chipkészletű processzorral szerelik-e fel a számítógépet.

A 12 részteljesítés közül 6-ot, 1,72 milliárd forint értékben a Albacomp Rt., a Delta Elektronik Kft., a Minor Rendszerház Rt., és a Nádor Rendszerház Rt. közös ajánlata nyert el. Egy 220 milliós megbízást kapott a Fefo Kft. A Kventa Kft. 3 szállítást végezhet összesen 660 millió forintért.

Egy-egy 320 milliós kategóriát nyert a Flaxcom Kft., PC-Box Kft., ProComp Kft., illetve a Selectrade Kft., Euro One Rt., Máv Informatika Kft. közös ajánlata.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!