Emánuel
3 °C
12 °C

Egy éves a Virushirado.hu

Index
2003.11.10. 13:55
Kapcsolódó cikkek (1)
2003. november 5-én ünnepelte egy éves fennállását a Vírushíradó, az első magyar nyelvű, on-line antivírus- és biztonságtechnikai információs hírforrás.

A Vírushíradó az elmúlt egy év alatt több, mint 700 ezer egyedi oldalletöltést regisztrált, összesen mintegy 80 országból. Naponta mintegy 1500-2000 ember látogatja, ám nagyobb vírusfertőzések idején a napi látogatottság ennek 4-5-szörösét is eléri. A látogatók elsősorban céges környezetből vagy oktatási intézményekből érkeznek, amire a munkaidőben tapasztalható magas oldalletöltési szám is utal.

A portálon jelenleg 85 magyar nyelvű vírusleírás és közel 210, vírusokkal és biztonságtechnikával kapcsolatos cikk található, amelyek forrása 10-15 nemzetközi biztonságtechnikai hírportál és szakmai fórum valamint három anti-vírus szoftvergyártó cég információs adatbázisa.

A hírek és vírusleírások mellett a legolvasottabb az Elsősegély rovat, amely hasznos információkat nyújt, többek közt vírusgyanú, fertőzés, megelőzés és kármentesítés témakörben.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.