Árpád
-2 °C
9 °C

Új digitális kamera a Sonytól

Index
2003.11.10. 15:06
A Sony Europe novemberben mutatta be a nagyközönségnek a Cyber-shot U termékcsaládja legújabb tagját, a Cyber-shot DSC-U40-t. Az elődjénél 10 százalékkal vékonyabb, zsebben hordható Sony modell 2004. januárjában kerül Európában a boltokba.

A Cyber-shot U40 a lencsevédő elcsúsztatása után egy másodpercen belül képes 2 megapixel felbontású felvételek készítésére. A képek készítését és ellenőrzését az 1-colos hibrid LCD kijelző segíti. A különleges képalkotó eljárás alkalmazása lehetővé teszi, hogy nagyon világos kültéri fényviszonyok illetve gyengébb megvilágítás mellett is egyaránt tiszta és éles maradjon a kép.

A fényképezőgép ez eddiginél nagyobb teljesítményű sorozatfelvétel üzemmóddal rendelkezik, ami gyors egymásutánban 10 VGA felbontású képet, vagy 2 darab emelt minőségű, 2 megapixel felbontású képet készít.

A fényképek és a mozgóképek tárolása Memory Stick Duo kártyán történik, így lehetővé válik a képek átvitele más, Memory Stick kompatibilis termékbe is pl. TV készülékbe, telefonba és számítógépre.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!