Piroska
-10 °C
1 °C

Virtuális oktatótõzsde indult

Index
2003.12.05. 13:59
Internetes környezetben mûködõ, a tõzsdék és pénzpiacok mûködésével foglalkozó oktatási és szimulációs portál indított az AITIA Rt. vBroker néven.

Az interaktív rendszer alkalmas a tõzsde mûködésének megismertetésére. A vBroker szimulációs rendszerében ki is lehet próbálni a megszerzett tudást. A honlapra bejelentkezõ felhasználók egy intelligens ágenssel beszélgetve juthatnak hozzá a szükséges információkhoz. A kommunikáció magyarul folyik. A rendszer használatakor a felhasználó kiválaszt egy "virtuális tanácsadót", aki segíti az ismeretek elsajátításában.

A tanácsadó tudásbázissal rendelkezik, az abban tárolt adatokról felvilágosítással szolgál. A beszélgetõ komponens virtuális személyiséggel, illetve grafikus (animált) képpel is rendelkezik.

A friss tõzsdei és pénzügyi adatokat az Inter-Európa Bank szolgáltatja a vBroker.hu számára. A portál tananyagát a Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetem MBA képzésén folyó Pénzügyi piac kurzus alapján állították össze, az egyetem közremûködésével.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!