Gyöngyi
2 °C
13 °C

Együttműködik a Sanoma és a Profession.hu

MTI
2004.01.26. 11:05
Stratégiai megállapodást írt alá a Sanoma Budapest a Profession.hu és a Jobmonitor.hu online álláskeresők tulajdonosával, az e-Ventures Kft.-vel, közölték az érintett szervezetek az MTI-vel. A közlemény szerint a megállapodás keretében a Profession.hu internetes állásközvetítő aktuális ajánlatait a Sanoma médiafelületein teszi közzé. Az együttműködés elsősorban a Sanoma médiacég internetes lapjaira vonatkozik, de jelennek meg hirdetések a lapkiadó nyomtatott üzleti kiadványaiban is.

A most megkötött megállapodáshoz hasonlót valósított meg nemzetközi szinten a Yahoo, amikor 2001-ben megvásárolta az egyik legnagyobb amerikai online álláskeresőt, a Hotjobs-t, aminek következtében mindkét cég jelentős bevétel-növekedést ért el. A Profession.hu az egyik leglátogatottabb online álláskereső oldal, amelyet a Medián Webaudit mérései alapján hétköznapokon általában 8-9 ezren keresnek fel.

A Sanoma Budapest Kiadói Rt. 26 kiadványával Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata. A kiadó a leányvállalatával együtt a magazinpiacon 32 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik, több mint 400 munkatársa van, és 15 milliárd forintot meghaladó éves árbevételt ér el.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.