Gábor, Karina, Ders
8 °C
20 °C

Szélessávot fejleszt a Deutsche Telekom

MTI
2004.01.29. 16:15
A Deutsche Telekom az elkövetkező három évben nagy hangsúlyt fektet szélessávú internetes szolgáltatása, a T-DSL lendületes fejlesztésére. A cél 2007-ig tízmillió előfizető elérése, ehhez azonban infrastruktúrájának nagyobb törvényi védelmére tart igényt.

Kai-Uwe Ricke, a Deutsche Telekom igazgatótanácsának az elnöke szerint nincs értelme olyan beruházásokat végrehajtani, amelynek nem biztosítható elfogadható kockázattal a megtérülése. Óvva intette ezért a törvényhozókat a szélessávú internet szolgáltatási szektor túlzott mértékű szabályozásától. A hatóságok és a Deutsche Telekom már hosszabb ideje egymásnak ellentmondó véleményen vannak a DT hálózatának a versenytársak előtti megnyitása kérdésében.

A Deutsche Telekom technológia-fejlesztéssel növelni kívánja a T-DSL hálózat átviteli sebességét. A jövőben az előfizetők választhatnak majd egy-, kettő-, illetve három megabit per szekundumos átviteli sebességet biztosító díjcsomagok között. Az új előfizetési csomagokat a CeBIT számítástechnikai kiállítás és vásáron mutatják majd be.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.