Árpád
-2 °C
9 °C

Bankkártyával is igénybe vehető a Westel WLAN

2004.01.30. 11:45
Februártól dombornyomott bankkártyával is elérhető westel WLAN szolgáltatás, függetlenül attól, hogy a felhasználó a társaság ügyfele vagy sem. A Westel 2003. december 1-je óta a Ferihegy 2A, 2B Terminálokon és számos Westel üzletben kereskedelmi szolgáltatásként kínálja a vezeték nélküli helyi hálózatelérést az arra alkalmas eszközökkel rendelkezőknek. A WLAN internetelérést eddig kizárólag a Westel előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei használhatták.

A bankkártyás fizetési módot választva az ügyfél automatikusan az OTP Bank weboldalára lép, ahol a bankkártya számát, lejárati dátumát és a kártya azonosítóját kell megadni. A bankkártyás fizetési mód teljesen biztonságos, mivel a kommunikációt lebonyolító alkalmazás segítségével az adatátvitel az OTP Bank Rt. számítástechnikai rendszere által védett csatornán történik, ezáltal biztosítva azt, hogy a vásárlók adatai illetéktelenek kezébe ne kerüljenek.

A szolgáltatás 15 percnyi használata bruttó 625 forint, belépési és havidíja nincs. Az elektronikus úton kifizetett szolgáltatás díjáról a Westel az ügyfél kérésére és az általa megadott címre díjmentesen számlát küld ki.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!