Miklós
-7 °C
4 °C

Sikeres a Tele2

2004.08.02. 10:23
A hazai távközlési piacon is jelen lévő svéd Tele2 igen jó eredményekkel állt elő a második negyedévre vonatkozóan. Több a nyereség, és az ügyfélszám is dinamikusan bővült.

A második legnagyobb svéd távközlési cég, a Tele2 továbbra is tartja egyenletes növekedési ütemét mind az ügyfélszám, mind a nyereségesség tekintetében - derül ki a társaság közleményéből. Az adózás utáni nyereség 38 százalékkal növekedett, miközben a több mint egymillió előfizetővel emelkedett az ügyfélszám, amely így már meghaladta a 24,9 milliót.

A Tele2 Magyarországon három hónapja kezdte meg működését, olcsó vezetékes hívásokat kínálva nemzetközi, belföldi távolsági és mobil-irányokba, bár egyelőre csak a Matáv-felségterületen élők számára. A korábbi hírek szerint itthon már több tízezer ügyfél vette igénybe a cég szolgáltatásait. (A Tele2-nél nincs havi előfizetési díj és havi minimum forgalom, a szolgáltatást egy előhívószám segítségével lehet igénybe venni.)

A hazai piac kedvezően fogadta a Tele2 indulását - mondta Laczkó Tóth Gergely, a Tele2 Magyarország ügyvezető igazgatója. Tapasztalataik azt mutatják, hogy az emberek régóta vártak arra, hogy végre a vezetékes telefonálásban is választhassanak a szolgáltatók közül. A cég bízik abban, hogy a szabályozó hatóságok további munkája révén még az idén az egész ország területén az ügyfelek számára még kényelmesebb szolgáltató-előválasztó szolgáltatással lehetnek jelen. Ennek lényege, hogy előre kiválaszthatóvá válik ügyfeleik számára, hogy melyik hívásirányt kívánják automatikusan a Tele2 használatával elérni, és nem lesz szükség az előhívószám tárcsázására.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.