Árpád
-2 °C
9 °C

NetLock megoldásokkal erősíti a HP

2004.10.27. 17:09
A NetLock tanúsítványokat és intelligens chipkártyákat használt a HP az ügyfeleivel való hiteles és bizalmas kommunikáció biztosítására. A HP Magyarország az elmúlt évben mutatta be a Menedzselt Biztonsági Szolgáltatás, amelyben havi díjért központilag menedzselve oldják meg az ügyfelek rendszereinek felügyeletét és fejlesztését.

Az ügyfél rendszeréhez való hozzáférést titkosított vpn csatorna és chipkártyával azonosított beléptetés biztosítja. A chipkártyákat a HP finanszírozza, és minden ügyfél két chipkártyát kap, amelyek mindegyike egy aláíró és egy titkosító tanúsítványt tartalmaz.

A szolgáltatáscsomagok tartalmazzák a kezdeti biztonsági felmérést, a tűzfalrendszer megtervezését, dokumentálását és megvalósítását. Rendszeres feladatok közé tartozik a konfiguráció mentése és szükség esetén visszaállítása, a rendszer folyamatos biztonsági frissítése. A monitorozott tűzfalszolgáltatás ezen felül magában foglalja a folyamatos elérés monitorozását, a naplófájlok napi elemzését, valamint heti és havi jelentések készítését.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!