Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Támogat a Canon

Napi Gazdaság
2004.12.03. 09:31
A Canon Hungária szeptemberben indította a "Canon a digitális iskolákért" pályázatot, amelynek keretében a pályázók bemutathatják, mi mindenre képesek használni az informatikai eszközöket. A Canon 2006 novemberéig az iskolaév minden hónapjában a beérkezett munkák értékelése alapján támogat egy vidéki és egy fővárosi iskolát.

A Canon Hungária, az Oktatási Minisztérium, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium képviselőiből álló bizottság szerint a szeptemberben beérkezett 74 pályázat közül a Budapest X. kerületi Szent László téri általános iskola és a székesfehérvári Vasvári Pál általános iskola nyerte el a "hónap digitális iskolája" címet. "Az első hónap nyertesei több nyomtató-másolót, szkennert, papírt és digitális fényképezőgépeket kaptak, több millió forint értékben" - mondta Moravcsik László, a Canon Hungária vezérigazgatója.

A környezetvédelmi különdíjat a bicskei általános iskola nyerte el, így jövő nyáron húsz diák vehet részt, egy a Canon és a World Wide Fund for Nature (WWF) által szervezett táborban. Kiemelkedő pályázatáért további különdíjban részesült a magyaralmási általános iskola, valamint a székesfehérvári Széna téri általános iskola.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.