Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Vodafone OptiLAN: gyors és olcsó távoli elérés vállalati alkalmazásokhoz

2005.05.24. 09:47

A Vodafone Magyarország Rt. május 23-tól bevezeti a vállalati felhasználók igényei alapján kialakított Vodafone OptiLAN megoldást, mely gyors és költség hatékony távoli elérést biztosít a kiemelt vállalati alkalmazásokhoz.

A Vodafone OptiLAN a vállalat Microsoft Exchange illetve Intranet rendszerét és a végfelhasználó laptopját a Vodafone mobil hálózatán keresztül köti össze, oly módon, hogy a LAN hálózatokban megszokott sebességű felhasználást tesz lehetővé. A vállalatnál telepített szerver és a felhasználó számítógépén futó szoftverek biztosítják a titkosított adatforgalom tömörítését és optimalizálását a Vodafone Magyarország már meglévő GPRS és majdani 3G hálózatának használata esetén.

A Vodafone Magyarország 30 napos díjmentes tesztelési lehetőséget kínál a Vodafone OptiLAN kipróbálására közép- és nagyvállalati ügyfelei számára. A sikeres teszt után szoftverlicenc formájában, kedvező áron, felhasználónként egyszeri nettó 49,800 Ft-ért vagy 24 havi részletfizetéssel, havi nettó 2580 Ft-ért vásárolható meg. A felhasználási szerződésnek, így szoftver használatának egyik feltétele Vodafone mobil szolgáltatás megléte. A Vodafone az OptiLAN megoldás használatához a laptopba helyezhető, professzionális Vodafone Mobile Connect adatkártyát ajánlja, mely már 70 Ft-tól illetve 3G támogatással rendelkező változatban is megvásárolható.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!