Gábor, Karina, Ders
7 °C
21 °C

Nő a WiMAX hálózatépítők köre

2005.11.10. 11:34
Jelenleg tizenhárom szállító dolgozik az Intel WiMAX technológiáján alapuló hálózatok telepítésén, amelyek nagy sebességű, szélessávú internet- hozzáférést biztosítanak vállalkozások és helyi lakosok számára Németországtól Guatemaláig. Az év végéig 11 további szállító tervezi, hogy Intel- alapú WiMax hálózatokat épít ki.

A WiMAX tesztek világszintű sikerére építve a szállítók teljes, kereskedelmi célú hálózatokat építenek ki nagyvárosokban, valamint elővárosi és vidéki körzetekben annak érdekében, hogy olyan területekre is eljussanak a szélessávú vezeték nélküli hálózatok, amelyeket korábban a szállítók számára lehetetlen, vagy túlságosan költséges volt elérni.

"A WiMAX térhódításával párhuzamosan a háztartások és vállalkozások könnyen, hatékonyan és olcsón tudnak egymással vezeték nélküli kapcsolatot létesíteni" - nyilatkozta Scott Richardson, az Intel Broadband Wireless Divíziójának ügyvezető igazgatója. "A WiMAX által nyújtott előnyök- nagy sebesség, költséghatékony vezetéknélküli hozzáférés - immár elérhetőek a világ nagyvárosaiban, külvárosi kerületeiben mind a fogyasztók, mind pedig az üzleti vállalkozások számára."

Egzotikus körutazások!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.

Wellness hétvégék belföldön

A kényeztetés egész évben jár Önnek! Válasszon a legjobb ajánlatokból.