Irén, Írisz
6 °C
15 °C

Mobiltelefonnal is használható dombornyomott hitelkártya

Index
2006.05.08. 15:35
A T-Mobile és a Budapest Bank együttműködésének köszönhetően a mobiltelefonnal is használható hitelkártya újabb, dombornyomott változata jelenik meg. A MasterCard Standard típusú T-Mobile Dombornyomott hitelkártyával a magyarországi elfogadóhelyeken túl már külföldön és az interneten is lehet vásárolni.

A korszerű fizetési eszköz különlegessége, hogy a kártyához rendelt hitelkeret mobiltelefonnal is elérhető. A mobilszolgáltató előfizetői a hitelszámla terhére a Mobil Vásárlás (m-com) szolgáltatással többek között autópálya-matricát, parkolójegyet, lottószelvényt vehetnek, vagy akár biztosítást köthetnek. Emellett a hitelkártyával bármely Domino kártya egyenlege bármikor, bárhonnan feltölthető.

A megoldás lényege, hogy a mobilvásárlásra szolgáló m-com egyenleg a hitelkártyához díjmentesen biztosított dinamikus SIM kártyára telepített alkalmazással a hitelkeretből bármikor bárhol feltölthető. A T-Mobile Hitelkártya új generációjának előnye, hogy az elektronikus kártyával szemben a dombornyomott kártya birtokosa már külföldön és az interneten is vásárolhat. Az új T Mobile Dombornyomott Hitelkártyával a világon mintegy 15 millió MasterCard elfogadóhelyen lehet fizetni, illetve világszerte minden MasterCard emblémával ellátott bankautomatában lehet készpénzt felvenni.

A T-Mobile és a Budapest Bank 2005 augusztusától működik együtt a bankkártya piacon. Ekkor bocsátották ki a kizárólag belföldön használható electronic típusú T-Mobile Hitelkártyát, melyből azóta mintegy 5000 darabot igényeltek. Az electronic kártya egyértelmű sikere alapján döntött a két vállalat a szolgáltatás továbbfejlesztéséről, a belföld mellett külföldön és az interneten is egyaránt használható dombornyomott kártya kibocsátásáról.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!