Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Telefonkedvezményekhez illeszkedő Axelero internetcsomagok

Index
2002.07.22. 16:12
Az Axelero augusztus 1-jétől új 15 órás csomagot vezet be Origo néven, az eddig csak az esti időszakban korlátlan, havi 4500 forintos Otthon csomagot pedig bármely időszakban használhatóvá teszi. A havi 15 óra hozzáférést tartalmazó, 1800 forintos Origo csomag a délután négy és éjfél közötti időszakban használható fel - ezzel igazodva a telefontársaságok 15 órás átalánydíjas csomagjához -, míg napközben korlátlanul, éjfél és reggel hét óra között pedig 50 filléres internetpercdíj mellett használható.

Az eddig is korlátlan Profi csomag augusztus 1-jétől egyszerre két hagyományos telefonvonalon vagy az ISDN két csatornáján párhuzamosan használható, azaz előfizetője és még valaki egyszerre léphetnek be az internetre, vagy a két csatorna használatával megduplázható a sebesség. Emellett az eddigi 4 helyett immár 10 e-mail cím tartozik az előfizetéshez és a szolgáltatáshoz kapcsolódó webtárhely mérete 20-ról 50 MB-ra növekszik.

Az internetezés költségét és a távközlési díjat kombináltan tartalmazó, percdíjas Kombi Otthon csomag változatlan marad. A Hobbi, Kombi 6000 és 9000, Kombi Nappal, Kombi Nonstop csomagok értékesítése megszűnik, ám azokat eddigi előfizetőik változatlan feltételekkel tovább használhatják.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.