Mária
-6 °C
-2 °C

Szeptemberi telefondíjemelések a Matávnál

Index
2002.08.07. 14:28
Kapcsolódó cikkek (1)
Az egyéni fővonal szeptember elsejétől a jelenlegi bruttó 2998 forint helyett 3080 forint lesz, míg az üzleti fővonal 4030 forintról 4150 forintra emelkedik. A helyi hívások percdíjai csúcsidőben 10 százalékkal, csúcsidőn kívül 8,33 százalékkal emelkednek. Csökken viszont a kapcsolási díj 10,53 százalékkal (4,75-ről 4,25 forintra).

Változik a percdíj a Vivendi, a HTCC, a Monortel és az Emitel hálózatában végződő hívások esetében, ugyanis ezen szolgáltatók Referencia Összekapcsolási Ajánlatában a Matávénál magasabb összekapcsolási díjakat hagyott jóvá a Hírközlési Döntőbizottság. Ezért a Matáv hálózatán kívüli vezetékes hálózatokba irányuló hívások díja emelkedik szeptember 1-jétől a Bázis, Minimál, és Csevegő díjcsomagokban.

A belföldi távolsági és az agglomerációs (helyközi II.) hívások percdíja a hálózaton belül (azaz a Matáv szolgáltatási területén belül hívott számok esetében) nem változik. A Kontroll és Ritmus díjcsomagokat használó ügyfelek továbbra is változatlan percdíjjal hívhatják a többi vezetékes szolgáltató ügyfeleit. A mobil irányokba menő hívások és a külföldi beszélgetések percdíja is változatlan marad.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.