Próbálja ki az igazszerelem-kalkulátort!

2005.12.13. 15:01
0 hozzászólás

"Pillangókat érzel a hasadban, ha meglátod? Csak fizikai vonzódás, vagy ez az igaz szerelem? Minden csodálatosan alakul, vagy ez is csak egy felesleges próbálkozás? Mielőtt elhamarkodottan azt mondanád: Szeretlek!, használd a Crush Calculatort és derítsd ki, ő-e az igazi!"

A Hoaxkábel rátalált az igazira, az első olyan átverésre, amit szíve szerint nem is leplezne le, de olvasói magánéletét féltve végül úgy döntött, kitálal.

Az igazszerelem-kalkulátor (CrushCalculator) az átverős körlevelek Afroditéja. A kalkulátor működése egyszerű: saját neve mellett beírja három olyan ember nevét, aki tetszik Önnek, és szívesen venné, ha az derülne ki, ő az igazi. A kalkulátor egy pillanat alatt száz százalékos biztonsággal megmondja ki az egyetlen és igazi. Vagyis nem.

Valójában hatalmas átverésről van szó, mindhárom igazszerelem-várományos nevét az az ismerőse kapja, aki virtuális úton megajándékozta a kalkulátor linkjével. (Figyelem! Ha a fenti linken működésbe hozza a kalkulátort, a Hoaxkábel mindent megtud!)

Vegyük a leggonoszabb példát, amikor a barátja/baratnője/férje/felesége küldi el a linket, maga buzgó őszinteséggel beírja, hogy Görög Zita, Dobó Kata és Kozsó, a három név legközelebbi hozzátartozója postafiókjában landol. Próbálja ki a kalkulátort, készítsen saját linket, tréfálkozzon, de aztán védje ki a maga felé repülő tányért, és vigyázzon, nehogy megsérüljön, miközben az orrára csapnak egy ajtót!

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!