Lánclevélben keresik a Szigeten eltűnt lányt

2006.08.18. 11:45
0 hozzászólás

Az Index, a Nők Lapja és az iWiW fórumain, majd lánclevélben is keresték a tizenhét éves nyíregyházi lányt, aki augusztus 14-én a Placebo koncert alatt tűnt el a Szigeten.

A lánclevél

"Segítsetek plz!!!
Tegnap, azaz 14.-én hétfőn este a Placebo koncert alatt eltűnt H. Eszter, egy 17 éves lány a Szigeten/ről!!! H. Eszter iwiw adatlapján látható!
Hátha látta valaki...

Még valami: fekete felső és nadrág,a pulcsiján sweet cherry felirat és cseresznye, fekete pánt a hajában
Ebben látták utoljára!
Ha tudtok valamit hívjátok ezt a számot:70/***-****"

Mi történt?

Nyomozásunk eredményeként nem derült ki, vajon miért éppen a rendkívül unalmas Placebo alatt tűnt el a nyíregyházi gimnazista, de az biztos, hogy a Sziget végeztével megkerült.

A lánclevélben található telefonszámon az eltűnt (majd meglett) lány édesanyjának barátnője jelentkezett, és az Indexnek elmondta, miután Eszter hétfőn este nem jelent meg a budapesti rokonoknál, ahol aludnia kellett volna, a család aggódni kezdett. "Kedden kellett volna hazamennie Nyíregyházára, de amikor már 24 órája nem jelentkezett, elkezdtük az interneten is keresni. Három napra rá, szerdán, a Sziget befejeződése után megtaláltuk, az msn-en jelentkezett, hogy minden rendben vele" – mondta a megkönnyebbült ismerős, aki éjszakánként több telefonhívást kapott a lánclevél miatt, és kéri, most hogy H. Eszter megkerült, ne hívogassák többet.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!